Στο πλαίσιο συνεργασίας με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε συνάντηση διερεύνησης δυνατότητας συνεργασίας με εκπροσώπους του ΚΕΚ Δ.ΥΠ.Α Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) Λάρισας και της Περ/κης Δ/νσης Δ.ΥΠ.Α Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (πρώην ΟΑΕΔ) Θεσσαλίας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/5/2022 στο Κέντρο Κοινότητας με στόχο την υλοποίηση από κοινού προγραμμάτων για την επαγγελματική κατάρτιση των πολιτών του Δήμου αλλά και της κοινότητας των Ρομά.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του ΚΕΚ Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ) Λάρισας, κ. Γεράση Δημήτριο και την κα Γεροστέργιου Κέλλυ, Προϊσταμένη του Τμήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και ΒΝΣ της Περ/κης Δ/νσης Δ.ΥΠ.Α (πρώην ΟΑΕΔ) Θεσσαλίας, για την διαθεσιμότητα τους και την υποστήριξή τους στον σχεδιασμό και οργάνωση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ:2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο."