Στο μήνυμά του προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, αναφέρει τα εξής:  

"Η ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των πανελληνίων είναι μια μέρα σημαντική, κομβική για τη ζωή των νέων παιδιών. Την αναμονή και την αγωνία για το πολυπόθητο μήνυμα στο κινητό, διαδικασία που έχει αντικαταστήσει την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στα λύκεια της χώρας,διαδέχονται η ευτυχία και η χαρά των επιτυχώναποτελεσμάτων, η ελπίδα και η προσδοκία για την εισαγωγή στην εκάστοτε σχολή προτίμησης, αλλά δυστυχώς κάποιες φορές και η θλίψη για τα μη αναμενόμενα αποτελέσματα.
Ως Δήμαρχος Τυρνάβου θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές μας για την προσπάθεια την οποία κατέβαλαν.Να επαινέσω και δημοσίως όλα τα παιδιά τα οποία επέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα γεγονός που θα τα οδηγήσει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, παράλληλα όμως να δηλώσω και την αμέριστη στήριξη μου σε όσα παιδιά μας δεν είχαν τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.
Σε κάθε περίπτωση οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μόνο μία μάχη από τις δεκάδες σημαντικές μάχες που ως ενήλικοι πλέον θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους. Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές για ένα ευοίωνο μέλλον ανοίγονται για όλους.
Παράλληλα, να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς του Δήμου γιατί για ακόμη μια φορά τα αποτελέσματα των εξετάσεων πιστοποιούν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στην περιοχή μας.
Κλείνοντας θα ήθελα να διαβεβαιώσω τα νέα παιδιά, τις οικογένειές τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς ότι ο Δήμος Τυρνάβου και η νυν Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό τους στηρίζοντάς τους σε κάθε βήμα τους".