Ακόμη τρεις υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κώστα Κολλάτου για τον Δήμο Τεμπών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού:

Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας συνεχίζεται με ανθρώπους που μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για το μέλλον του τόπου μας. Ακόμη τρεις υποψήφιοι τιμούν με την παρουσία τους την «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης».

Τους ευχαριστούμε!

Μαζί μας και τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη ομάδα είναι ο κ. Χρήστος Γραβάνης, πολύτεκνος, υγειονομικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σε δήλωση του ο κ. Γραβάνης :

Ενεργός δημότης είναι ο υπεύθυνος δημότης, ο ενημερωμένος, εκείνος που γνωρίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, συμμετέχει ενεργά στην κοινωνία και παίρνει θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν, γι’ αυτό το λόγο συμμετέχω και εγώ στις αυτοδιοικητικές εκλογές μαζί με τον Κώστα Κολλάτο.

Την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Μεσαγγάλων «Αρχαία Φίλα» και εκκλησιαστική επίτροπος κα Κατερίνα Βογδοπούλου όπου σε δήλωση της αναφέρει τα εξής :

Κλήθηκα να συμμετέχω στα κοινά από μια ομάδα ανθρώπων, τους οποίους εκτιμώ και με τους οποίους μοιράζομαι τους ίδιους στόχους, προβληματισμούς και όραμα για την παραλία μας και το Δήμο Τεμπών, συνθέτοντας έναν ανεξάρτητο συνδυασμό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Και τέλος μαζί μας ένα νέο παιδί ο Ασίον Τζίκα 28 ετών με πτυχίο βοηθού φυσικοθεραπευτή .

Σε δήλωση του ο κ. Τζίκα αναφέρει τα εξής :

Πήρα την απόφαση να συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Τεμπών με τον συνδυασμό «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης » με τον κ. Κώστα Κολλάτο, γιατί επιθυμώ να συνεισφέρω στις ανάγκες του δήμου μας και να βάλω και εγώ ο ίδιος ένα λιθαράκι.