Το περασμένο Σαββατοκύριακο διοργανώθηκε ο καθιερωμένος διασυλλογικός αγώνας «Γύρος Τεμπών» σε συνεργασία του Δήμου Τεμπών και του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, διατηρώντας τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο αποφυγής διασποράς του κορονοϊού. Η αφετηρία του αγώνα το Σάββατο ήταν η στροφή προς τη Σπηλιά με λήξη στην πλατεία της Σπηλιάς. Την Κυριακή η αφετηρία του αγώνα πραγματοποιήθηκε από το Προσκοπείο Συκουρίου με τερματισμό του αγώνα στο Προσκοπείο Συκουρίου. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η έκβαση του αγώνα ήταν αίσια, παρόλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας.

Ως Δημοτική Αρχή συγχαίρουμε τις νικήτριες και τους νικητές για τη νίκη τους  και ευχαριστούμε όλες τις αθλήτριες και  όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, καθώς επίσης για το κουράγιο, την επιμονή, την τόλμη και τη θέρμη που επέδειξαν να αγωνιστούν σε τόσο δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ελπίζουμε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί και ακόμη περισσότεροι στον επόμενο διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα σε καλύτερες καιρικές συνθήκες, αλλά και καλύτερες περιστάσεις, εξαιτίας της πανδημίας.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε από καρδιάς το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών για την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα των αθλητριών και αθλητών σε όλη τη διάρκεια του ποδηλατικού αγώνα που συνέβαλλε ενεργά για την ομαλή διεξαγωγή του.

Συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες του διασυλλογικού ποδηλατικού αγώνα ήταν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστος Κρικώνης, ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας κ. Σάββας Τσοπούρογλου και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Συκουρίου και Σπηλιάς κ. Μιχάλης Γκουντής και κ. Νίκος Σελήνης. 

Θερμά συγχαρητήρια στους συνδημότες μας και στα μέλη του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας που τόνωσαν τους αθλητές μας με τον έντονο παλμό  τους και τη συμπαράστασή τους!