Τελέστηκε χθες 28 Μαΐου 2023 στο Στρατόπεδο της 1ης Ταξιαρχίας ΚΔ-ΑΛ «Ελ Αλαμέιν» στη Ρεντίνα της Θεσσαλονίκης το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων καταδρομέων στους αγώνες του Έθνους.

Όπως πάντα έτσι και χθες 28 Μαΐου 2023, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων συμμετείχε στο ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων καταδρομέων στους αγώνες του Έθνους που τελείται στο στρατόπεδο της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών- Αλεξιπτωτιστών στη Ρεντίνα της Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σχη ε.α. Δημήτρη Γεωργάκη με τους Αντιπροέδρους κ.κ. Κωτίτσα Αθανάσιο και Φιλιππίδη Κωνσταντίνο, τον Γεν. Γραμματέα κ. Μελαχροινό Κωνσταντίνο και τα μέλη της Διοίκησης κ.κ. Κυραλέο Μιλτιάδη, Παπαϊωάννου Νικόλαο και Προέδρους Λεσχών με πλήθος καταδρομέων απο τις Λέσχες της Μακεδονίας.

Αιώνια η μνήμη των 89 πεσόντων Αξιωματικών και των 595 Καταδρομέων του Ιερού Λόχου, της Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄Μοίρας Καταδρομών, του 480 ΤΔΒ, του Κ.Ε.Μ.Κ., της Α', 31, 32, 33, 34 Μοίρας Καταδρομών στην Κύπρο.

Αθάνατοι!!!!!

Οι Καταδρομείς τιμούμε τους νεκρούς μας και δεν θα διστάσουμε να ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας.