Παρθένε, βάλε και ένα μέτρο στην κριτική για τον εαυτό σου, αποφεύγοντας να «πέσεις» ψυχολογικά για αστοχίες προσωπικές ή επαγγελματικές


Κριός

Η μέρα σε «φορτώνει» με κάποιες πρακτικές απαιτήσεις, ενδεχομένως και για καλό σκοπό, όπως π.χ. τις προετοιμασίες της τελευταίας στιγμής για τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Ταύρος

«Διάβασε» το κλίμα προσεκτικά σε οικογένεια και επαγγελματικά, προσπερνώντας στην ανάγκη κάποια -δίκαια- παράπονα σου, για να μην «ερεθίσεις» τα πράγματα.

Δίδυμοι

Όχι προχειρότητες και όχι νευρικότητες today αν πρόκειται να ταξιδέψεις για τον προορισμό των διακοπών σου, ακολουθώντας τη φωνή της λογικής πάνω απ’ όλα.

Καρκίνος

Το να περιοριστείς totally στην πεπατημένη δεν θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα σήμερα. Το να κάνεις κάτι πιο «unexpected» σε σχέδια με την πάρεα σου ταιριάζει σίγουρα καλύτερα.

Λέων

«Μην κάνετε στους άλλους αυτό που θα θέλατε να κάνουν σε σας. Τα γούστα τους μπορεί να διαφέρουν από τα δικά σας» λέει ο Τζορτζ Μπέρναρντ Σω. So true φυσικά.

Παρθένος

Βάλε και ένα μέτρο στην κριτική για τον εαυτό σου, αποφεύγοντας να «πέσεις» ψυχολογικά για αστοχίες προσωπικές ή επαγγελματικές. Είναι και Σάββατο, έλεος κάπου.

Ζυγός

Το «λιώσιμο» στην υπερανάλυση για τα ερωτικά σου με μέτρο, γιατί μπορεί να «παίζουν» και πραγματάκια που ούτε καν φαντάζεσαι, που όμως επηρεάζουν το outcome.

Σκορπιός

Μάλλον θα ήθελες να αισθάνεσαι πιο «sexy» αυτό το τελευταίο Σ/Κ του Ιουλίου, αλλά η όλη διάθεση απέχει ίσως αρκετά από το να είναι ανέμελη, πόσο μάλλον «sexy»...

Τοξότης

Είσαι για έξω, για μπανάκι, για εκδρομούλα, για ταξιδάκι και φυσικά για officially «Καλοκαιρινές Διακοπές για πάντα - Summer 2022 Edition». Άντε, καλά να περάσεις!

Αιγόκερως

Ο προβληματισμός σε συνοδεύει για κάποιο λόγο σήμερα, ακόμα κι αν δεν το «πολυκαταλαβαίνεις». Το καταλαβαίνουν όμως οι γύρω σου. Μχμμ.

Υδροχόος

Η αίσθηση του ότι αυτά που πιστεύεις εσύ, οι άλλοι τα θεωρούν μ@λ@κ#€$, μπορεί να σε «διαολίσει» έντονα. Άστο, κάνει και (πολύ) ζέστη.

Ιχθύες

Να βγεις, να περπατήσεις, να κολυμπήσεις, να ψαρέψεις, να κάνεις κάτι, οτιδήποτε, που περιλαμβάνει κίνηση πάντως σήμερα, γιατί αλλιώς θα σε φάει η «μαρμάγκα». Αυτό.

athensvoice.gr