Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να φέρνει μια πιο ανάλαφρη νότα σήμερα αλλά μην ξεχνάτε πως διανύουμε περίοδο εκλείψεων και ο Ερμής είναι έτοιμος για την ανάδρομή του πορεία. Μείνετε σε αντικειμενικά πλαίσια αλλά αφήστε την φαντασία σας ενεργή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, οι εμπνεύσεις είναι πολύ βοηθητικές. Ένα οικονομικό ζήτημα ή θέμα αξιών που σας απασχολεί σήμερα και αύριο μπορεί να λυθεί ή να δοθούν νέες ιδέες για την διεκπεραίωσή του.

Για τους Ταύρους, σήμερα ενδέχεται να υπάρξει η τάση να υπερβάλετε. Να κάνετε πράγματα αλλά μπορεί να γίνετε περισσότερο επίμονη/ος χάνοντας την απαιτούμενη ευελιξία.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιεί σχέσεις και συνεργασίες την ίδια στιγμή που οι ψυχικές φορτίσεις κάνουν πάρτι. Δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες χρειάζονται καλή μελέτη και σταθερά βήματα. Μην το επιχειρήσετε.

Για τους Καρκίνους, υπάρχει η ενέργεια σήμερα να κάνετε κινήσεις οι οποίες όμως έχουν σταθερό υπόβαθρο. Άλλοι άνθρωποι λειτουργούν υποστηρικτικά σήμερα προς εσάς.

Για τους Λέοντες, πολλά πράγματα έχετε βάλει στόχο να κάνετε αυτή τη στιγμή και φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει (εκτός του Ερμή ανάδρομου που μπαίνει μεθαύριο). Η δημιουργική νότα είναι παρούσα καθώς και η παρορμητική τάση επίσης γιαυτό προσοχή.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι σας εμπνέει. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας οδηγήσει με ασφάλεια και χρειάζεται να την εμπεριέχετε στις κινήσεις σας αυτή την στιγμή.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα θα πρέπει να γίνει με το γάντι. Μην παρασυρθείτε από ότι βλέπετε, απεναντίας εσείς θα πρέπει να ζυγίσετε καλά τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορεί να αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας. Αυτό είναι κάτι προσωρινό, με την έννοια πως σύντομα θα καταλάβετε πως έχουν τα πράγματα και θα δράσετε κατά περίπτωση και με φρόνηση.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας αναπτερώνει το ηθικό σας δίνοντας μια ώθηση προς τα μπροστά. Είτε αφορά εργασιακά θέματα είτε προσωπικά προσπαθήστε να κρατήσετε αντικειμενική στάση απέναντι στα πράγματα.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να δημιουργήσετε, να πειραματιστείτε και να χαρείτε είναι έντονη. Μην αφήσετε σήμερα ψυχικές φορτίσεις να σας απομακρύνουν από την χαρά αλλά αυτό θα το πετύχετε αν στέκεστε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα.

Για τους Υδροχόους, πολύ προσωπικά σας θέματα είναι κινητοποιημένα και ψάχνετε να βρείτε λύσεις. Σήμερα μπορείτε να μοιραστείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε ή είναι κοντά σας τις σκέψεις σας.

Για τους Ιχθύες, μέσω της επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ένα εργασιακό κυρίως ζήτημα. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια για εσάς σήμερα.