Ιχθύ, τι τα θέλεις με τόση ζέστη τα ερωτικά, φιλικά ή άλλου είδους τέλος πάντων καυγαδάκια;


Κριός

Ίσως να μην μπορείς να κρύψεις την ένταση που αισθάνεσαι σήμερα, περνώντας στην «αντεπίθεση» με συνεργάτες ή μέλη της οικογένειας (3ο δεκαήμερο κυρίως). Λειτούργησε ψύχραιμα, εκτονώνοντας τα νεύρα σου μέσω της άσκησης.

Ταύρος

Σοβαρές αποφάσεις καθώς και συζητήσεις -ακόμα και στα social media- που κρύβουν εριστικότητα και επιθετικότητα καλύτερα να λείπουν σήμερα, εκτός αν έχεις όρεξη για ωραίο καυγά (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Δίδυμοι

Τα χέρια σου μακριά από τις τσέπες σου σήμερα, αποφεύγοντας ακόμα να ανοίξεις συζήτηση ή να προβείς σε κινήσεις περί των οικονομικών σου, γιατί μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις αλλά και αστοχίες (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Καρκίνος

Αν αισθάνεσαι σαν να «βράζεις» μέσα σου ώρες ώρες δεν είναι τίποτα, απλά το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε «τσιγκλάει», θέλοντας να βγάλει εντάσεις σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις (3ο δεκαήμερο κυρίως). Μην το επιτρέψεις.

Λέων

Ένα παρασκήνιο στα εργασιακά που έρχεται τώρα στην επιφάνεια μπορεί να σε «βιδώσει» άσχημα, ενώ δεν αποκλείεται να σου βγει ένα άγχος για κάποια θέματα υγείας, δικά σου ή τρίτων (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Παρθένος

Not a good idea να ανοίξεις σήμερα συζήτηση για τα οικονομικά με τα παιδιά, το σύντροφο, ένα φίλο ή συνεργάτη, καθώς και να πάρεις σχετικές σημαντικές αποφάσεις. «Let it be» προς το παρόν και βλέπεις (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός

Το να επιστρατεύσεις το χιούμορ σου για να κρατηθείς μακριά από συγκρούσεις στην οικογένεια και τις σχέσεις σου είναι μάλλον η καλύτερη στρατηγική, εκτός κι αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις Σαββατιάτικα (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Σκορπιός

Όλοι -του εαυτού σου συμπεριλαμβανομένου- είναι πιο ευαίσθητοι στην κριτική σήμερα, οπότε χρειάζεται να ζυγίσεις την παρόρμηση σου να πεις αυτό που θες στον άλλο, «ρισκάροντας» ένα ξέσπασμα (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Τοξότης

Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να κρατήσεις «χαρακτήρα» και τελικά θα οδηγηθείς σε συγκρούσεις με κοντινά σου άτομα λόγω των οικονομικών, ε τότε μην την κάνεις τη συζήτηση (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Αιγόκερως  

Θέλεις να μαλώσεις και δεν... κρατιέσαι, οπότε οι επιλογές είναι δύο: ή το προκαλείς και «ξεθυμαίνεις» ή βρίσκεις κάτι πιο ευχάριστο, όπως μια βόλτα στη θάλασσα, για να περάσεις ήρεμα το Σάββατο σου (3ο δεκαήμερο κυρίως). Χλωμό, αλλά...

Υδροχόος

Δες αν αξίζει να «χαλαστείς» τόσο πολύ από το άγχος αλλά και τον εκνευρισμό που νιώθεις για έναν συνεργάτη, φίλο, συγγενή, σύντροφο, απομακρύνοντας έτσι τον εαυτό σου από εστίες παρεξηγήσεων (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Ιχθύες

Τι τα θέλεις με τόση ζέστη τα ερωτικά, φιλικά ή άλλου είδους τέλος πάντων καυγαδάκια; (3ο δεκαήμερο κυρίς) Φόρα το μαγιό σου και τράβα καλύτερα σε μια κοντινή παραλία να δροσιστείς βρε παιδί μου.

athensvoice.gr