Λέοντα, χρειάζεσαι επειγόντως ένα break ταξιδιωτικής «φύσεως» στη ζωή σου


Κριός

Ο κυβερνήτης σου Άρης επιστρέφει σήμερα στο ζώδιό σου ύστερα από δύο χρόνια μέχρι τις 5/7, «μπουστάροντας» σε ενεργειακά, δίνοντας σου ενθουσιασμό και φιλοδοξία να κατακτήσεις τους στόχους σου, μαζί φυσικά με αρκετά νεύρα και...«τρεχαλητό» στην καθημερινότητα.

Ταύρος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες ένα checkup, που ανέβηκες στη ζυγαριά, που μέτρησες πιεσούλα; Καιρός να δεις λιγάκι το θέμα «η υγεία μου και γω» με περισσότερο caring.

Δίδυμοι

«Θέλω τα όπα μου, θέλω τις τρέλες μου, θέλω τις τσάρκες μου με ΙΧ» και με bateau-mousse μη σου πω, αφού «μύρισε» πια εντελώς καλοκαίρι και δεν κρατιέσαι με τίποτα.

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό ως 5/7 σε «πριμοδοτεί» μεν στα επαγγελματικά, κινητοποιώντας σε για νέα πρότζεκτς, για να στείλεις βιογραφικά κλπ, βγάζοντας όμως μεγαλύτερο φόρτο δουλειάς αλλά και νευρικότητα μέσα στην καθημερινότητα. 

Λέων

Με πιο ενεργητική διάθεση, αντιλαμβανόμενος ότι χρειάζεσαι επειγόντως ένα break ταξιδιωτικής «φύσεως» στη ζωή σου. Ξεκίνα να ψάχνεις ακτοπλοϊκά για Σ/Κ αποδράσεις.

Παρθένος

Λίγο η βενζίνη, που πια τη βάζεις σε δόσεις για σφηνάκια, λίγο ο ΕΝΦΙΑ και τα λοιπά φορολογικά και κάπως έτσι σου βγαίνει μια γκρίνια για τα οικονομικά σου. Θα μου πεις εσύ πάντα ψιλογκρινιάζεις, οπότε πάσο.

Ζυγός

Με τον Άρη απέναντι σου στον Κριό ως 5/7 η καθημερινότητα σου έχει τρέξιμο και αρκετό «yes sir» στις επαφές σου με τους άλλους, για να μη βγουν εντάσεις και «νευράκια» μέσα σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Το «make love not war» ας είναι το mantra σου στα ερωτικά.

Σκορπιός

Αχ, αυτές οι υποχρεώσεις δουλειάς και καθημερινότητας που δεν τελειώνουν ποτέ. Και ακριβώς επειδή δεν τελειώνουν, οφείλεις να τηρείς ευλαβικά τις ρουτίνες υγείας που σου κάνουν καλό, π.χ. την πρωινή γυμναστική.

Τοξότης

Έχεις μήπως ξεχάσει εντελώς τα χόμπι σου και το κομμάτι προσωπική ζωή; Ώρα για ένα σχετικό «revamping» με τον Άρη στον Κριό ως 5/7, που μεταξύ άλλων ενισχύει την ερωτική διάθεση αλλά και τη γονιμότητα σου.

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον Κριό ως 5/7 το σπίτι και η οικογένεια σε «απομυζούν» με κάποιο τρόπο, λόγω πρακτικών ασχολιών, όπως μια επισκευή, μια μετακόμιση, λόγω θεμάτων με γονείς, άτομα που συγκατοικείς κ.λπ. Μην ξεχνάς όμως να φροντίζεις κι εσένα as well.

Υδροχόος

Σκέφτεσαι πολλά, κάνεις ακόμα περισσότερα, επικοινωνώντας «εντατικά», σκεφτόμενος όμως και τι ωραία που θα ήταν να πήγαινες ένα ταξιδάκι το Σ/Κ.

Ιχθύες

«Άνθρωπος είσαι» κι εσύ, βλέπεις τις βιτρίνες με τα νέα σχέδια για καλοκαιρινά σανδάλια, φορέματα, μαγιό κλπ και ξεμυαλίζεσαι. Ok, αλλά να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

athensvoice.gr