Υδροχόε, το μυαλό σου ταξιδεύει σε νησάκια, παραλίες και γενικότερα σε οτιδήποτε άλλο πλην της ρουτίνας και της δουλειάς σήμερα


Κριός

Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια δυσκολία «ταιριάσματος» μεταξύ των δικών σου αναγκών και των απαιτήσεων των άλλων today, μην είσαι αρνητικός ωστόσο και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Για να βγει το σημερινό προγραμματάκι πρέπει να θέσεις προτεραιότητες, αποφεύγοντας να καταπιαστείς με χίλια δυο, ρισκάροντας στο τέλος να αφήσεις τα πάντα ανολοκλήρωτα.

Δίδυμοι

Μπαίνεις σε πιο ωραία διάθεση, αναζητώντας πράγματα που σε ξεκουράζουν ενεργειακά και αν δεν υπήρχε το «αγκάθι» των οικονομικών...θα ήταν almost perfect. Ααχ.

Καρκίνος

Η Τετάρτη έχει μια ανησυχία για οικογενειακά ή και επαγγελματικά θέματα που μπορεί να σε αποσυντονίζουν λιγάκι, οπότε καλό είναι να μη «χωθείς» επιπλέον και σε ζητήματα που δε σε αφορούν.

Λέων

Ζωντάνια και επικοινωνιακή γρηγοράδα σήμερα, ωστόσο «υποβόσκει» και μια νοητική υπερένταση που μπορεί να οδηγήσει σε ενεργειακό burnout. Πάρτο πιο χαλαρά.

Παρθένος

Αν μπορείς να «εξαφανίσεις» κάπου τις κάρτες και τα μετρητά σου, αποφεύγοντας έτσι παρορμητικές αγορές, θα είναι προς όφελος σου. Προσοχή και σε οικονομικές συζητήσεις.

Ζυγός

Βάλε όρια στις προσπάθειες των άλλων να «οικειοποιηθούν» τον κόπο (στα επαγγελματικά) αλλά και τον χρόνο σου (στα προσωπικά), με γνώμονα την κοινή λογική, που μπορεί να σε πάει πολύ μακριά.

Σκορπιός

Εκτός του ότι μπορεί λίγο να «σέρνεσαι» ενεργειακά, στη σκέψη όλων των υποχρεώσεων και των εκκρεμοτήτων που «καραδοκούν» σε δουλειά και βάλε, αγχώνεσαι περισσότερο. Nice. 

Τοξότης

Ενδεχομένως παρασύρεσαι σε σχέδια που μοιάζουν αξιόλογα όντας όμως αρκετά «πρόωρα» στα προσωπικά, ενώ χρειάζεται και προσοχή στο τι ξοδεύεις, ακόμα κι αν είναι για «καλό σκοπό».

Αιγόκερως

Κάπου «χάνεσαι στη μετάφραση» προσπαθώντας να συγκεράσεις επαγγελματικά και προσωπικά, «βαρώντας» στο συναίσθημα ενίοτε για ξεκάρφωμα. Keine gute Idee.

Υδροχόος

Το μυαλό σου ταξιδεύει σε νησάκια, παραλίες και γενικότερα σε οτιδήποτε άλλο πλην της ρουτίνας και της δουλειάς σήμερα, «κινδυνεύοντας» να αποδιοργανωθείς totally. Δε βαριέσαι.

Ιχθύες

Σου είναι αρκετά δύσκολο να ρυθμίσεις την υπερβολή στο οικονομικό κομμάτι, πρόσεξε όμως λίγο παραπάνω, για να μη βγεις εκτεθειμένος στο τέλος και προς τους άλλους.

athensvoice.gr