Ιχθύ, η μέρα «σηκώνει» διασκεδαστικά πραγματάκια με φίλους και σύντροφο


Κριός

Επαγγελματικές υποχρεώσεις και οικονομικές εκκρεμότητες το «κυρίως μενού» για σήμερα, θα μπορέσεις όμως να λειτουργήσεις πρακτικά, βγάζοντας περισσότερη «δουλειά».

Ταύρος

Η χάραξη πορείας για το «παρακάτω» των επαγγελματικών ή των σπουδών σου έχει καταλυτική επίδραση για την αίσθηση ασφάλειάς σου σε μια ρευστή περίοδο Εκλείψεων και ανάδρομου Ερμή και σήμερα μπορεί να έχεις μια πιο «σαφή» προοπτική.

Δίδυμοι

Λειτούργησε πιο «αφαιρετικά» και πρακτικά σε συναισθηματικό και εργασιακό επίπεδο, όχι απαραίτητα βάζοντας μπρος τον «αυτόματο πιλότο», αλλά... κάπως έτσι τέλος πάντων. 

Καρκίνος

Το να «βασανίζεσαι» μέσα σου για κάτι που θα μπορούσες να είχες κάνει αλλιώς στα προσωπικά σου, αλλά δεν έκανες, είναι απλά χάσιμο χρόνου. Και ενέργειας. Και γενικώς άλλαξε «εσωτερική κασέτα».

Λέων 

«Εργασία και χαρά» και μάλιστα στην πράξη σήμερα, αφού και το μυαλό σου είναι πιο συγκεντρωμένο και μάλλον κάτι σημαντικό και πρακτικά απαιτητικό μπορεί να βαίνει προς ολοκλήρωση.

Παρθένος

Ο εσωτερικός σου «κινητήρας» θέλει δράσεις που σου επιτρέπουν να βγάλεις την ενέργειά σου σε κάτι που σου φτιάχνει το κέφι. Ας μην είναι όμως τόσο «προβλέψιμες» όσο το δωδεκάρι μας στη Γιουροβίζιον. (Not this year, έτσι διαχρονικά μιλώντας)

Ζυγός

Μην «κουράζεσαι» τόσο, όντας μόνιμα σε «επιφυλακή» για τα οικονομικά σου, όμως φρόντισε να βάλεις μπρος τη σκέψη σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως άλλες «σταθερές» σου.

Σκορπιός

Η Πέμπτη προσφέρεται περισσότερο για συζητήσεις και επαφές με συνεργάτες, σύντροφο, φίλους, με τα λόγια σου να έχουν περισσότερη πειθώ και έμφαση στο «κάτω από την επιφάνεια».

Τοξότης

«Το πρόβλημά μου είσαι εσύ, είσαι εσύ, είσαι εσύ, για όλα εσύ» μονολογάς κοιτώντας το πορτοφόλι σου, αν και σήμερα μπορείς ίσως να ασχοληθείς πιο «παραγωγικά» με τα των οικονομικών σου.

Αιγόκερως

Το να περνάς στο «δεν με νοιάζει» στα προσωπικά σου, αγνοώντας σαφείς «ενδείξεις» για τις συναιθηματικές σου ισορροπίες, δεν σε ωφελεί κατά βάθος. Γίνε λίγο πιο «ελαστικός»

 

Υδροχόος

Η Πέμπτη σε κουράζει λίγο σε ενεργειακό και εν μέρει σε ψυχολογικό επίπεδο, με το πρώτο μάλλον να παρασύρει και το δεύτερο, οπότε άσε τις πολλές «διασπάσεις» και βρες χρόνο μόνο για σένα.

Ιχθύες

Εντάξει, η μέρα είναι καλύτερη -πάντα σε «πλαίσιο» ανάδρομου Ερμή- για επαφές, παρουσιάσεις και συζητήσεις αναφορικά με τα επαγγελματικά, ενώ παράλληλα «σηκώνει» και διασκεδαστικά πραγματάκια με φίλους και σύντροφο.

athensvoice.gr