Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απόψε το βράδυ στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας την ευκαιρία να δούμε σχέσεις και συνεργασίες από μια διαφορετική, πιο δημιουργική οπτική. Η διαδικασία μπορεί να μην είναι εύκολη, λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο είναι σημαντικό να μην απογοητευτούμε από τυχόν δυσκολίες και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να δημιουργήσουμε υγιείς ισορροπίες.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού πραγματοποιείται απέναντί σας δίνοντας ευκαιρίες μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να εξετάσετε εκ νέου ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Η αλληλοϋποστήριξη είναι η κύρια ιδιότητα που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να αναπτύξετε υγιείς σχέσεις και ισορροπίες με τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε στη ζωή σας.

Για τους Ταύρους, σε καθημερινές δραστηριότητες και ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας δίνει την δυναμική της η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες θα σας δοθούν ευκαιρίες μέσα από νέους τρόπους και κινήσεις που θα κάνετε να πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Θέστε προτεραιότητες και σταθείτε μόνο σε ότι αντικειμενικά μπορεί να επεκταθεί και να μεγαλώσει.

Για τους Διδύμους, για τις επόμενες 28 ημέρες προτεραιότητα θα έχει ότι μπορεί να σας χαροποιήσει, σας βοηθά να περνάτε όμορφα και σε ηρεμία. Οι εμπνεύσεις σας θα είναι δυνατές και με σύμμαχο τη λογική σας σκέψη θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να ασχοληθείτε και να δημιουργήσετε δικά σας επιτεύγματα. Ο Ερμής ανάδρομος, κυβερνήτης του ζωδίου σας, μέχρι αρχές Οκτωβρίου, σας ζητά να εστιάσετε μόνο σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί, χωρίς να σπαταλήσετε την ενέργειά σας.

Για τους Καρκίνους, στην έννοια της «οικειότητας» και ότι περιλαμβάνει με κέντρο εσάς αυτή η λέξη δίνει την ενέργειά της η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, δίνοντάς σας ευκαιρίες, μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, να αποκτήσετε μεγαλύτερη συνειδητότητα. Είναι σημαντικό για εσάς να αναπτύξετε νέους τρόπους επικοινωνίας και σύνδεσης με τους ανθρώπους που είστε μαζί στην προσωπική σας ζωή και σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

Για τους Λέοντες, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα δείτε πως μέσα στις επόμενες 28 ημέρες η επικοινωνία θα παίζει βασικό ρόλο στην έννοια της συνεργασίας και της αλληλο-σύνδεσης με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας και να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις, χρήσιμες για τις δράσεις που σκέφτεστε να κάνετε στο άμεσο μέλλον.

Για τους Παρθένους, στο να μπορέσετε να εστιάσετε πιο παραγωγικά και μεθοδευμένα σε ζητήματα που συνδέονται άμεσα με την συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια, θα βοηθήσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Για τις επόμενες 28 ημέρες θα σας δοθούν ευκαιρίες να εξοικονομήσετε χρόνο (και χρήμα αν το επιθυμήσετε) αρκεί να προγραμματίσετε τους χρόνους σας και να οργανωθείτε κατάλληλα, χρησιμοποιώντας το διπλωματικό σας ταλέντο.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να είναι από τα κύρια πλανητικά δρώμενα της εποχής για εσάς ειδικά, ωστόσο η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας οπότε έχετε την εύνοιά της. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες θα σας δοθούν ευκαιρίες να ανακαλύψετε νέους τρόπους, με τους οποίους θα βελτιώσετε την εικόνα σας και την σύνδεση που προσδοκάτε με τους ανθρώπους γύρω σας. Η χάρη και η ομορφιά είναι τα εργαλεία σας. Συνδυαστικά με την γοητεία και την διπλωματική έμφυτη τάση σας η προβολή σας είναι σίγουρη.

Για τους Σκορπιούς, στην υλοποίηση μιας επιθυμίας σας, βάζοντάς την σε προτεραιότητα, θα σας βοηθήσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Ωστόσο, μια σχετική ανασυγκρότηση και ανάκτηση των δυνάμεών σας θα είναι απαραίτητη γιαυτό φροντίστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα μπορέσουν να σας αναζωογονήσουν με κάποιον τρόπο. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε σε ψυχικό κυρίως επίπεδο.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να στοχεύσετε σε δημιουργικά ενδεχόμενα και να οικοδομήσετε οράματα που έχετε. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες η συνεργασία με ανθρώπους που μπορείτε να μοιραστείτε ένα κοινό όραμα θα είναι απαραίτητη και νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας υποστηρικτικά προς αυτή τη κατεύθυνση.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή να σας βάζουν στην διαδικασία να κάνετε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και οι προκλήσεις να είναι αρκετές ωστόσο η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος τα οφέλη της ομαδικής εργασίας. Το τοπίο ξεκαθαρίζετε σιγά σιγά μέχρι αρχές Οκτωβρίου και θα έχετε ένα 15μερο ακόμη για να δημιουργήσετε καταστάσεις οι οποίες θα φέρουν ανανέωση και τελειοποίηση σχεδίων που έχετε αρχίσει ήδη να δουλεύετε.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού για τις επόμενες 28 ημέρες θα σας στηρίξει και θα σας βοηθήσει να αναπτερωθεί το ηθικό σας. Οτιδήποτε έχει γίνει κουραστικό και μονότονο μπορεί να απομακρυνθεί από την καθημερινή σας ρουτίνα ώστε να μείνει χώρος για να έρθουν νέα δημιουργικά ενδεχόμενα. Αν έχετε την επιθυμία να κάνετε ένα ταξίδι, μπορείτε μετά τις αρχές Οκτωβρίου να αρχίσετε να το οργανώνετε.

Για τους Ιχθύες, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας δοθούν ευκαιρίες να βάλετε αρκετά πράγματα σε σειρά και να βρείτε τους ρυθμούς σας όπου νιώθετε πως έχουν λίγο χαθεί. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, μέσα από εσωτερικές δικές σας κυρίως διεργασίες, θα μπορέσετε να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες και να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε υγιής και αναγεννημένη/ος. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας.

astroguide.gr