Υδροχόε, έχεις ακούσει μήπως την έκφραση «τόσος είναι, τόσο μπορεί»; Ισχύει αρκετά, να ξέρεις, οπότε μην το παίρνεις και προσωπικά


Κριός 

Γέμισε τη μέρα σου μόνο με πραγματάκια που σ’ αρέσουν, εστιάζοντας στην κοινωνικότητα και τις φιλικές συναναστροφές, χωρίς όμως να σε πιάνει η «θλίψη» της Κυριακής.

Ταύρος

Όταν προσπαθείς να «αποκοπείς» από την στεναχώρια σου, μετά δεν μπορείς να αισθανθείς ούτε την χαρά σου. Και αυτό γιατί όταν καταπιέζεις ένα συναίσθημα σου, στην ουσία τα καταπιέζεις όλα.

Δίδυμοι

Χαλαρουίτα, βόλτες με φίλους, φλερτάκι και διασκέδαση το κύριο μενού της Κυριακής. Σ’ αυτό το πλαίσιο μια επίσκεψη από το Athens Cocktail Week, που «εγκαινιάζεται» σήμερα...επιβάλλεται! 

Καρκίνος

Το άγχος για τα οικονομικά σου -φορολογικά, κληρονομικά, δάνεια, κοινό πορτοφόλι με το σύντροφο κ.λπ- κάνει σήμερα την εμφάνισή του, αποτελώντας παγίδα για να μην απολαύσεις όπως πρέπει την μέρα σου. Don’t.

Λέων

Ίσως ανά στιγμές έρθεις αντιμέτωπος με μια ανεξήγητη κακοκεφιά ή μια αίσθηση πίεσης προερχόμενη από τους άλλους, προτίμησε ωστόσο να βάλεις ένα μέτρο στο ποσό «αφήνεσαι».

Παρθένος

Μάλλον όχι και από τις πιο ξεκούραστες Κυριακές σου για κάποιο λόγο, ωστόσο μη σε παίρνει κι από κάτω η κακή διάθεση. Απλά βρες έστω μια ωρίτσα αποκλειστικά για την «πάρτη» σου.

Ζυγός

Κοινωνική και η Κυριακή σου, με την ουσία να μη βρίσκεται στο τι και με ποιούς κανονίζεις να την περάσεις, αλλά στην ανάγκη να «ξεδώσεις» big time, όντας ανοιχτός σε προτάσεις.

Σκορπιός

Ελλοχεύει ο «κίνδυνος» να βγάλεις «ρίζες» στο σπίτι, χάνοντας όλη τη μερα ασχολούμενος με τα προσωπικά σου αλλά και τα άγχη όλων των υπολοίπων. Χμμμ, δεν νομίζω.

Τοξότης

Κανονίσματα για βόλτες με φίλους, εξόδους με σύντροφο, καφέδες, σινεμά και τα σχετικά, καλύτερα στο πρώτο μισό της ημέρας, γιατί όσο βραδιάζει μπορεί να πιεστείς λίγο περισσότερο.

Αιγόκερως

Ευχαριστιέσαι ηρεμία και ξεκούραση μεν, νιώθεις εντούτοις και μια βαρεμάρα δε. Ok, απλά μη σου βγει σε online shopping για να περάσεις την ώρα σου, καθώς μπορεί να «ξεφύγεις» εύκολα.

Υδροχόος

Έχεις ακούσει μήπως την έκφραση «τόσος είναι, τόσο μπορεί»; Ισχύει αρκετά να ξέρεις, ειδικά σε προσωπικές σχέσεις, οπότε μην το παίρνεις και προσωπικά. 

Ιχθύες

Φροντίδες για τη δουλειά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που πρέπει να βγουν σε «καταδιώκουν» σήμερα, οπότε κάνε την προσπάθεια σου, για να «ξαλαφρώσει» τουλάχιστον το κεφάλι σου.

athensvoice.gr