Αιγόκερε, ίσως λάβεις ένα θετικό νέο ή έχεις κάποια εξέλιξη που σε χαροποιεί


Κριός

Θετική η Δευτέρα για να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά, για να περάσεις από interview και γενικά να καταφέρεις κάποιους από τους στόχους σου. Αξιοποίησέ την αναλόγως.

Ταύρος

Από σήμερα ο ανάδρομος Ερμής «επισκέπτεται» το δικό σου ζώδιο ως 4/6 πιέζοντάς σε παραπάνω σε επίπεδο καθημερινότητας, «μπερδεύοντας» τον τρόπο σκέψης σου, καθώς και την επικοινωνία με το περιβάλλον σου. Υπομονή.

Δίδυμοι

Αποχαιρετάς τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιό σου καθώς αυτός «οπισθοχωρεί» τώρα στον Ταύρο ως 4/6, με τη μέρα ωστόσο να συγκαταλέγεται στις τυχερές του μήνα, δίνοντας βοήθειες σε θέματα στόχων και συλλογικής δουλειάς.

Καρκίνος

Υποστηρικτική η Δευτέρα για να κατευθύνεις τα πράγματα περισσότερο προς τα εκεί που θέλεις στα επαγγελματικά, οπότε θέσε προτεραιότητες, ξεκαθαρίζοντας τα πιο σημαντικά θέλω σου.

Λέων

Η Δευτέρα αποτελεί καλή «αφετηρία» για συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά, για συνεννοήσεις αναφορικά με πρότζεκτς και θέματα σπουδών, αρκεί να οργανωθείς κατάλληλα.

Παρθένος

Ίσως υπάρξει μια θετική εξέλιξη στο κομμάτι των οικονομικών και των επαγγελματικών σήμερα, όμως σε κάθε περίπτωση αξίζει να ασχοληθείς με τυχόν «δύσκολα» σε αυτόν τον τομέα. 

Ζυγός

Με αισιοδοξία κάνει «ντου» η Δευτέρα, βοηθώντας σε επαφές με συνεργάτες καθώς και σε ζητήματα σπουδών, δίνοντας προοπτικές και για ευχάριστες γνωριμίες.

Σκορπιός

Not bad η μέρα για να ασχοληθείς με τα οικονομικά της δουλειάς, να φέρεις ευκολότερα εις πέρας το πρόγραμμά σου, αλλά και να φροντίσεις περισσότερο το σώμα σου.

Τοξότης 

Με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση η μέρα σου στο κομμάτι των ερωτικών, φέρνοντας ίσως μια θετική εξέλιξη για ορισμένους, όντας παράλληλα κατάλληλη για συζητήσεις και παρουσιάσεις στα επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Ίσως σήμερα λάβεις ένα θετικό νέο ή έχεις κάποια εξέλιξη που σε χαροποιεί σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων ή επαγγελματικών. Καλή μέρα και για να ασχοληθείς με την υγεία σου.

Υδροχόος

Η Δευτέρα σε ευννοεί επικοινωνιακά τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, επομένως χρησιμοποίησέ την για να «τρέξεις» ζητήματα που σε απασχολούν, βρίσκοντας κάποιες λύσεις.

Ιχθύες

Θετικές προοπτικές σε πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών και κατ’ επέκταση σπιτιού και ακινήτων μπορεί να φέρει η Δευτέρα, ανήκοντας στις τυχερές του Μαΐου.

athensvoice.gr