Καρκίνε, δώσε αξία μόνο εκεί που πρέπει


Κριός

Χρόνια Πολλά! Με περισσότερα «χαμόγελα» η σημερινή μέρα και σίγουρα αξίζει να πεις «ναι» σε προσκλήσεις και καλέσματα σε περίπτωση που έχεις «ξεμείνει» στην πόλη.

Ταύρος

Χρόνια Πολλά! Χαμηλώνεις την ένταση στα «δικά» σου και έτσι, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στον περίγυρο, κατορθώνεις παραδόξως να χαλαρώσεις επαρκώς.

Δίδυμοι

Χρόνια Πολλά! Ένα καλό γιορτινό γεύμα, μια μίνι εξόρμηση με φίλους αν δεν βρίσκεσαι σε άδεια και κυρίως η καλή σου διάθεση είναι ό,τι χρειάζεσαι για να δεις τα πράγματα «αλλιώς».

Καρκίνος

Χρόνια Πολλά! Για μερικά πράγματα αξίζει να επιμένει κανείς, για κάποια αλλά όμως όχι, ειδικά μια μέρα σαν τη σημερινή. Δώσε αξία μόνο εκεί που πρέπει.

Λέων

Χρόνια Πολλά! Οι τάσεις φυγής δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις σε περίπτωση που δεν βρίσκεσαι σε κάποιον ειδυλλιακό ελληνικό καλοκαιρινό προορισμό. Κανόνισε κάτι έστω την τελευταία στιγμή για να ανεβάσεις κέφι.

Παρθένος

Χρόνια Πολλά! Με αρκετά ερωτική διάθεση υποδέχεσαι τον Δεκαπενταύγουστο και πραγματικά θα την ήταν ευχής έργον αν έχεις βρει ήδη και το κατάλληλο πρόσωπο για να την «μοιραστείς»...

Ζυγός

Χρόνια Πολλά! Φυσικά να ασχοληθείς παραπάνω και με τη σχέση και με την παρέα σου, απλά μην περιορίζεσαι μόνο σε αυτά που θέλουν εκείνοι. Πάρε πρωτοβουλία και θα νιώσεις καλύτερα.

Σκορπιός

Χρόνια Πολλά! Ίσως για κάποιον λόγο δεν μοιράζεσαι ακριβώς τον ενθουσιασμό της ημέρας, σκεπτόμενος κάποια πρακτικά θεματάκια της δουλειάς, της υγείας, της καθημερινότητας... Oh, boy.

Τοξότης

Χρόνια Πολλά! Ε, ναι η γιορτή της Παναγίας είναι εξαιρετική και για να το ρίξεις στο «χαζολόγημα» με τους φίλους, αλλά και για να ασχοληθείς παραπάνω με το «je t’ aime» σου. Ε, ναι.

Αιγόκερως

Χρόνια Πολλά! Μάλλον προτιμάς πιο παραδοσιακό, οικογενειακό setting για τη σημερινή μέρα, με αγαπημένα πρόσωπα κ.λπ., αν και ίσως χωρίς συγκλονιστική τελική «απόδοση». Oh, well.

Υδροχόος

Χρόνια Πολλά! Ένα ταξιδάκι ή μια απόδραση της τελευταίας στιγμής είναι αυτό που χρειάζεσαι today για δεις «τα πάντα όλα» λιγότερο προβληματικά. Κάνε αυτή τη «χάρη στον εαυτό σου.

Ιχθύες

Χρόνια Πολλά! Ένα διάλειμμα για να κάνεις κάτι διασκεδαστικό, π.χ. να βρεθείς με την παρέα και να «τσουγκρίσεις» μοχίτος δίπλα στο κύμα, είναι αρκετά κοντά στο ιδανικό σενάριο για τον φετινό σου Δεκαπενταύγουστο.  

athensvoice.gr