Αιγόκερε, με το να πιεστείς και να πιέσεις τους άλλους δεν θα καταφέρεις και πολλά


Κριός

Δεν είσαι μάλλον πολύ πρόθυμος -ούτε «έτοιμος»- να ξανασκεφτείς δικές σου συμπεριφορές και συνήθειες που εμποδίζουν την εξέλιξή σου, αν και κάτι τέτοιο θα σε ωφελούσε ιδιαίτερα.

Ταύρος

Μην παίρνεις και πολύ «τοις μετρητοίς» όσα ακούς στα προσωπικά/ ερωτικά σου, γιατί έχει και Υπερπανσέληνο αύριο και όλοι είναι κάπως πιο «drama queens». Yourself included φυσικά...

Δίδυμοι

Το να εξισορροπήσεις τη διάθεσή σου ανάμεσα σε όσα πραγματικά συμβαίνουν και σε όσα θα ήθελες να συμβαίνουν στα προσωπικά σου είναι ένα «challenge» και λόγω της αυριανής Πανσελήνου στον άξονά σου. Χρειάζεται ωστόσο.

Καρκίνος

Το «χάνεις» λίγο ανάμεσα στη θεωρία και στην πράξη σε δουλειά και καθημερινότητα, χωρίς καν να ξέρεις τον λόγο. Η συνέπεια είναι μάλλον αυτή που σε «κουράζει» περισσότερο.

Λέων

Αυτό που οι άλλοι δεν σταματάνε να μιλάνε γι’ αυτό που τους πιέζει -γκομενικά, θέματα υγείας, οικονομικά, επαγγελματικά και... «δώσε»- φορτίζοντας «εξ αντανακλάσεως» κι εσένα, ε αυτό είναι που δεν χρειάζεσαι τώρα.

Παρθένος

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα αδιαμφισβήτητο plus, μόνο που και αυτή δεν λειτουργεί στον «αυτόματο πιλότο», αλλά θέλει συνεχή «ενίσχυση» από την (βαθύτερη) αυτοεκτίμηση. Μπλέξαμε.

Ζυγός

«Θέλεις τραλαλά, θέλω τραλαλό, θέλεις γλειφιτζούρι, χωνάκι παγωτό», τόσο απλό το disposition σου Δευτεριάτικα, γιατί είναι και καλοκαίρι και δεν μπορείς να «χολοσκάς» ιδιαίτερα αφού.

Σκορπιός

Δεν σε παίρνει και πολύ να είσαι «αιμοβόρος» επικοινωνιακά, στα προσωπικά και αλλού, οπότε προσπάθησε τουλάχιστον να περισώσεις τις υπάρχουσες ισορροπίες.

Τοξότης

Όταν ενοχλείς ή ενοχλείσαι από τον άλλο «γιατί πετάει η μύγα», τότε μάλλον πρέπει να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα για το μεταξύ σας (Food for thought από την αυριανή Υπερπανσέληνο στο ζώδιό σου απλά).

Αιγόκερως

Με το να πιεστείς και να πιέσεις τους άλλους δεν θα καταφέρεις και πολλά σήμερα, γι’ αυτό βρες κάποιο χρόνο για χαλάρωση, παίρνοντας απόσταση από έγνοιες τρίτων.

Υδροχόος

Η διάθεση «τριβής» και πείσματος στα προσωπικά είναι ντεμοντέ. Αντιθέτως, η ειλικρινής προσπάθεια για κατανόηση και σύμπλευση είναι περισσότερο in fashion.

Ιχθύες

Η μονόπλευρη οπτική στα επαγγελματικά δεν είναι χρήσιμη, καθώς σε αποτρέπει από το να αντιληφθείς και τι γίνεται «παραέξω», με έναν «αυτοματισμό» που μοιάζει με handicap.

athensvoice.gr