Πρώτο βήμα για το νέο αρχηγό της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο στις επόμενες εκλογές, αναμένεται να αποτελέσει η εκλογή συντονιστή στην «Συμπαράταξη Λαρισαίων» η οποία θα πραγματοποιηθεί σύντομα.
Όπως αναφέρει ο πρώην δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης με συνέντευξή του στο latrissanet.gr και τον Γιάννη Ανδρεάκη, «τις επόμενες ημέρες θα αναδειχθεί ο συντονιστής της δημοτικής ομάδας και προσθέτει πως «συλλογική απόφασή μας είναι η ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου της Συμπαράταξης για τις επόμενες δημοτικές εκλογές να γίνει σε εύλογο χρόνο πριν από αυτές με ανοικτές διαδικασίες».
Ο ίδιος δίνει το στίγμα της δική του παρουσίας στα δημόσια πράγματα επισημαίνοντας πως θα συνεχίσει να εκφράζει, όποτε το απαιτούν οι καταστάσεις, θέσεις και απόψεις για τα μεγάλα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης και της πόλης.
Τέλος, χαρακτηρίζει «αποτέλεσμα συγκυρίας» την εκλογή Μαμάκου, αναφερόμενος στις πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάνοντας λόγο για «μια από τις μεγαλύτερες – αν όχι η μεγαλύτερη – κρίση στη νεότερη ιστορία της Λάρισας».

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr