Με λαμπρότητα και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με το άναμμα των δέντρων στις τοπικές κοινότητες των Αγίων Αναργύρων, του Αρμενίου, του Καλαμακίου, του Ομορφοχωρίου και της Χαράς.

Τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις παρακολούθησαν οι Αντιδήμαρχοι Ελ. Ζωιοπούλου, Αν. Ρεντζιάς, Τρ. Τσινούλης, Κ. Φιλιππούλης και Αχ. Χατζούλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σ. Καλέτσιος, οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Δ. Καραμήτρος, Σ. Καραπιπέρη, Αλ. Καράτζιου, Κ. Κατσικάρης, Γ. Νανούλη, Δ. Ροϊδούλης, Γ. Τσικρίκας και Γ. Χατζόπουλος, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ. Θεοχαρόπουλος, Απ. Μαξιμιάδης και Σ. Σωτηρίου και Πρόεδροι των Κοινοτήτων Χ. Βεργής και Π. Κυρούδης, ο Πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Ν. Λάρισας Δ. Παπαποστόλου, τοπικοί σύμβουλοι κοινοτήτων και μέλη συλλόγων και φορέων.

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, συνεχίζονται με το εξής πρόγραμμα:

- Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στη Νίκαια στις 18.00 και στη Γλαύκη στις 19.00

- Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στη Μελία στις 18.00, στο Μικρό Βουνό στις 19.00, στην Αγναντερή στις 20.30, στη Νέα Λευκή στις 18.30, στο Νέο Περιβόλι στις 18.30 και στη Γαλήνη στις 19.00

- Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην Κυπάρισσο στις 18.30, στη Χάλκη στις 19.30, στον Πλατύκαμπο στις 18.00, στα Βούναινα στις 19.00, στο Ζάππειο στις 18.00 στο Μελισσοχώρι στις 18.30

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ακούγεται χριστουγεννιάτικη μουσική, Άη Βασίλης και ξωτικά θα μοιράζουν δώρα, μάγοι, ζογκλέρ και ξυλοπόδαροι θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους και πυροτεχνήματα θα φωτίζουν τον ουρανό.

Παράλληλα με τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων θα πραγματοποιηθεί, με δωρεάν είσοδο, στην πλατεία της Νίκαιας την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 19.00 μεγάλη συναυλία με τους Kings.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Καλαμάκι στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό έθιμο της "γουρουνοχαράς".