Συνάντηση με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των νηπιαγωγείων, των δημοτικών σχολείων, των γυμνασίων και των λυκείων  του Δήμου Κιλελέρ είχε, με αφορμή το τέλος του σχολικού έτους,  στο Δημαρχείο Νίκαιας ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Αρχικά ο Δήμαρχος, αφού τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, διαβεβαίωσε τους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που ανακύπτουν.

«Στη συνάντηση μας παραβρίσκεται η ομάδα του Δήμου που ασχολείται με τα σχολεία και η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.  Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στη διοίκηση του δήμου Κιλελέρ καταφέραμε πολλά μαζί συνεργαζόμενοι.

Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς καταγράφουμε διεξοδικά όλα τα στοιχεία που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων και μαζί σχεδιάζουμε τον τρόπο λειτουργίας τους τη νέα σχολική χρονιά. Καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια οι σχολικές μονάδες να είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες στην έναρξη του σχολικού έτους» τόνισε ο δήμαρχος.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στο κτιριακό και τις υποδομές των σχολείων, τη μετακίνηση των μαθητών, τις προμήθειες των υλικών, την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και μια σειρά άλλα θέματα που σχετίζονται την εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο Δήμαρχος κατέστησε σαφές στους διευθυντές και τους προϊσταμένους ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε περίπτωση τόσο αυτός όσο και οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει.

Οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι επιβεβαίωσαν από την πλευρά τους την άριστη συνεργασία με το Δήμο Κιλελέρ και δήλωσαν την πεποίθησή τους ότι αυτό το κλίμα  θα διατηρηθεί και τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αλ. Χονδρονάσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος – Pρόεδρος της Α’βαθμιας σχολικής επιτροπής Σπ. Καλέτσιος και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.