Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Κεφαλογιάννη στο ΥΠΕΘΑ στην Αθήνα, είχε ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος.

«Μετά τις πρόσφατες πλημμύρες και τις καταστροφές που υπέστη η Θεσσαλία και ενώ η επόμενη μέρα εξακολουθεί να είναι δύσκολη για τους πληγέντες συμπολίτες μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας, που βοήθησαν να σωθούν πολλοί συνάνθρωποι μας από το νομό Λάρισας, αλλά και την Θεσσαλία ευρύτερα», δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος.

Ο βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε συνάμα, στον υφυπουργό, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το χαμό των μελών της ελληνικής αποστολής αλληλεγγύης και βοήθειας στη Λιβύη.

«Η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην ασφάλεια και την αρωγή των συμπολιτών μας οι οποίοι επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, είναι αδιαμφισβήτητη. Για άλλη μια φορά ο Ελληνικός Στρατός πρωταγωνιστεί στα δύσκολα, αποδεικνύοντας εμπράκτως το υψηλό επιχειρησιακό του επίπεδο» τόνισε ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος.

«Τώρα χρειαζόμαστε τον Στρατό δίπλα μας, με γέφυρες Belley, που μπορεί να εισφέρει, με την τεχνογνωσία που κατέχει, καθώς και με εξειδικευμένο προσωπικό όπου τυχόν κι αν απαιτηθεί».