Συνάντηση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με στελέχη της Οργάνωσης «Μπορούμε» και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» στα πλαίσια της επικοινωνίας και δικτύωσης που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Αρχικά η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Οργάνωσης «Μπορούμε» κατά τη διάρκεια της οποίας παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης , η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα Ζιώγα Ευθυμία, ο Υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος και το Στέλεχος Τροφοδοσίας κος Παπαδόντας Γεώργιος.

Εκεί τους υποδέχτηκαν οι συνιδρυτές της οργάνωσης κος Θεοδωρίδης Αλέξανδρος και κα Ευσταθίου Αγγελική .Ο κος Θεοδωρίδης ο οποίος είναι και διαχειριστής της οργάνωσης τόνισε ότι «η συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου έχει ξεκινήσει από την αρχή της δράσης του ¨Μπορούμε¨ και έκτοτε έχει υπάρξει πάντα εξαιρετική και αμοιβαία επωφελής , με κοινό σκοπό τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Στη συνέχεια η επόμενη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» όπου εκεί τους υποδέχτηκαν η Διευθύντρια του Οργανισμού κα Χατζηνικολάκη Μαρία καθώς και η Υπεύθυνη Ανάπτυξης και Εθελοντισμού κα Μουλούλη Τατιάνα. Συζητήθηκε να διευρυνθεί η συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους όσον αφορά ιδιαίτερα δράσεις για τα παιδιά ενώ παράλληλα από το Σεπτέμβριο θα τρέξουν νέα προγράμματα που στόχο έχουν πάντα τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Παράλληλα ο κος Βούλγαρης ευχαρίστησε τους φορείς για την άμεση συνεργασία που υπάρχει και ενημέρωσε για το έργο και τις δράσεις που υλοποιεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων δόθηκαν τιμητικές πλακέτες από τα στελέχη του Δήμου Λαρισαίων και στους δύο φορείς προς ένδειξη άριστης συνεργασίας που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).