Δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια του ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δισκοθετών -DJs- Λάρισας (Σ.Ε.Δι.Λ) για το γεγονός ότι κλήθηκε από τον δήμο Λαρισαίων στο “1st Larissa Coffee Show” που διοργανώνεται στις 24, 25 και 26 Μαΐου 2024.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Λάβαμε γνώση ότι στις 24, 25 και 26 Μαΐου 2024 θα διοργανωθεί στην πόλη μας το “1st Larissa Coffee Show” υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων, εκδήλωση την οποία χαιρετίζουμε αφού υλοποιείται με τη λογική να ωφεληθεί πολυεπίπεδα η πόλη μας.

Όμως, ως Σύλλογος Επαγγελματιών Δισκοθετών Λάρισας, θέλουμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας, γιατί διαπιστώσαμε ότι στο κομμάτι των μουσικών δραστηριοτήτων/εκδηλώσεων ο Δήμος Λάρισας αγνοεί -συνειδητά ή ασυνείδητα- την ύπαρξή μας.

Θεωρούμε αδικαιολόγητο και απαράδεκτο το γεγονός να διαθέτει η Λάρισα τον πρώτο (εδώ και 3 χρόνια) επίσημο πανελλαδικά και ταυτόχρονα μοναδικό ενεργό Σύλλογο Djs στη χώρα τη στιγμή αυτή και να μην υπάρχει καμία απολύτως προσέγγιση για συνεισφορά και συνεργασία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Είμαστε πολίτες της πόλης αυτής, προσπαθούμε στο μέτρο του δυνατού να προσφέρουμε στον πολιτισμό της και παράλληλα να βελτιώνουμε διαρκώς τις συνθήκες εργασίας μας (και όχι μόνο), επομένως πιστεύουμε ότι τουλάχιστον η κάθε Δημοτική Αρχή οφείλει να υπολογίζει και εμάς (όπως και τον κάθε αντίστοιχο φορέα στην πόλη) όταν μιλάμε για τέτοιου είδους δρώμενα”.