Το 4ο LA Comics Festival στους χώρους του Μύλου του Παππά βρέθηκε την Παρασκευή ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Ο Μύλος, ως χώρος και κοιτίδα έκφρασης, παρέμβασης και παραγωγής πολιτισμικού και πολιτιστικού προϊόντος και έδρα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, φιλοξενεί και διοργανώνει σε συνεργασία με το σε συνεργασία με το Project Ιππόκαμπος και τον Σύλλογο Κόμικς και Τεχνών “ΕΤουΚου”, το LA Comics Festival vol4 .

Μία πολυθεματική εκδήλωση που εστιάζει στο χώρο της 9ης Τέχνης και απευθύνεται σε φίλους των τεχνών, λάτρεις των κόμικς, γραφίστες, εικονογράφους, animators, αναγνώστες, φοιτητές οπτικής επικοινωνίας και multimedia, δασκάλους και μαθητές, γονείς και παιδιά.

Μια μεγάλη και πολύχρωμη γιορτή. Ο Απόστολος Καλογιάννης, μαζί με αντιδήμαρχο και λάτρη των κόμικς Γιώργο Σούλτη ξεναγήθηκαν στην έκθεση από τον Μέλανδρο Γκανά, που είναι η ψυχή του φεστιβάλ. (Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας, δεν ήταν παρών αφού εκπροσωπούσε τον Δήμο Λαρισαίων σε άλλη σημαντική πολιτιστική εκδήλωση στην πόλη.)

Ο δήμαρχος βρέθηκε στους χώρους, στις εκθέσεις κόμικς και τα εργαστήρια, συνομίλησε με δημιουργούς, συμμετέχοντες στο φεστιβάλ και επισκέπτες.

Σημειώνεται ότι το φεστιβάλ, χρόνο με το χρόνο, μεγαλώνει, ανακαλύπτει και αναδεικνύει νέα ταλέντα, μπερδεύει όμορφα το παλιό και το καινούριο, χτίζει γέφυρες επικοινωνίας, εγκαινιάζει νέες συνεργασίες, και αποτελεί σημείο συνάντησης για πολλούς λάτρεις των κομικς από πολλές περιοχές της χώρας.