Νέα διάκριση για τον Δημήτριο Κυρίτση (φωτο κάτω) της ΕΑΛ "ΠΗΓΑΣΟΣ". Ο αθλητής κατέκτησε το αργυρό μετάλειο στο αγώνισμα της Σφυροβολίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18 ,που έγινε στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στην πόλη του Βόλου, το Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα με την επίδοση 71,53 μ που επέτυχε, επιβεβαίωσε το όριο για την Συμμετοχήτου, τους Πανευρωπαικούς αγώνες στίβου Κ18 που θα γίνουν στο Ισραήλ - 4-7 ΙουλίουΙερουσαλήμ.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η καλύτερη φετινή του επίδοση είναι 73,64μ που είναι και το ατομικό του ρεκόρ. Επίδοση πού πέτυχε στο φεστιβάλ ρίψεων ‘’Μανώλης Μανωλόπουλος ‘’που έγινε στην πόλη της Τρίπολης.

Πολύ καλή ήταν και η αγωνιστική παρουσία της Στεργιούλα Ηλιάνας στο αγώνισμα των400μ με εμπόδια ,κατακτώντας την 4η θέση με επίδοση 1΄ 05 ‘’ 63 ,βελτιώνονταςπερισσότερο από 3 δευτερόλεπτα την ατομική της επίδοση.Γιά την αθλήτρια το αγώνισματων 400μ με εμπόδια ήταν ‘’ άγνωστο’’ αφού ασχολείται μόλις 10 μήνες με τα εμπόδια,έδειξε λοιπόν με την επίδοση που πέτυχε ότι το μέλλον σε αυτό το αγώνισμα της ανήκει.

Καλή ήταν και η παρουσία των ,Ντέκα Αντώνη στα 100μ ,Καραλαριώτη Καλλιόπης στο Αλμασε μήκος, και Μπίκου Γεώργιου στα 200μ.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε την άσχημη κατάσταση του χώρου Ρίψεων που γυμνάζονταιοι αθλητές της σφυροβολίας αλλά και της δισκοβολίας για πάνω από 40 χρόνια στην πόλημας, αν και έχουν δώσει άπειρες διακρίσεις στην πόλη μας ,ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο, [δεν είναι του παρόντος να αναφερθούν].Αρκούν 2 φωτογραφίες για να αντιληφθεί ο καθένας , την κατάσταση .Είμαστε ίσως η μόνη πόλη της χώρας όπου για 10ετίες φιλοξενούμε Πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου και δεν έχουμε κλωβό σφυροβολίας και δισκοβολίας ,παρά μόνο μία πρόχειρη σιδεροκατασκευή.

Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου ο έφορος του τμήματος στίβου Κυρίτσης Αθανάσιος και οπροπονητής του συλλόγου Μπακάλης Βασίλειος συγχαίρουν τους αθλητές και τουςεύχονται ‘’ καλή δύναμη ‘’για την δύσκολη συνέχεια στην προσπάθεια τους για μεγαλύτερεςεπιτυχίες στους επόμενους αγώνες.