Στον αγιασμό του 6ου Γυμνασίου Λάρισας παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ευχόμενος σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, «επιτέλους καλή σχολική χρονιά!». 

Ο κ. Καλογιάννης, στον σύντομο χαιρετισμό, αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά,  αναφέρθηκε επιγραμματικά στις συνθήκες που επικράτησαν στην πόλη και συνολικά στο Δήμο Λαρισαίων από τα πλημμυρικά φαινόμενα, στις ζημιές που προκάλεσε, στην ένταση και την αγωνία των ανθρώπων αλλά και ανταπόκριση του Δήμου Λαρισαίων.

   

Συνεχίζοντας ο δήμαρχος, τόνισε ότι παρουσία του στο 6ο Γυμνάσιο, συνδέεται με μια άλλη κρίση που αντιμετώπιση η πόλη και ειδικότερα του σεισμούς του Μαρτίου του 2021. Σημειώνεται ότι στο διδακτήριο του 6ου Γυμνασίου – Λυκείου είχαν προκύψει φθορές που δεν προκαλούσαν προβλήματα στην άμεση λειτουργία του σχολείου, οι οποίες ωστόσο έπρεπε να αποκατασταθούν.

Ετσι πέρσι το καλοκαίρι, αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στο 6ο Λύκειο και το περασμένο καλοκαίρι,  εγκαίρως ολοκληρώθηκαν και οι παρεμβάσεις αποκατάστασης στο κτίριο του Γυμνασίου. Επίσης, αναφέρθηκε και στα έργα διαμόρφωσης νέων πεζοδρομίων που εξελίσσονται πέριξ του σχολικού συγκροτήματος.

   

Ο κ. Καλογιάννης, συζήτησε με τον διευθυντή του σχολείου κ. Βασίλη Παπαμαργαρίτη για θέματα που αφορούν το διδακτήριο, ενώ συζήτησε και με το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.