Στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Falani Run παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής.

Στον Αγώνα έλαβαν μέρος εκατοντάδες συμπολίτες, όλων των ηλικιών, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί η ιδιαίτερα μεγάλη παρουσία νέων παιδιών. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη διαδρομή, η οποία ως επί το πλείστον διεξήχθη στο φυσικό περιβάλλον του δάσους Φαλάνης και Δασοχωρίου παράπλευρα από τον Πηνειό ποταμό.

Οι διαδρομές των 5 και των 21,1 χιλιομέτρων – είχαν ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Κεντρική Πλατεία της Φαλάνης με τους αθλητές να κερδίζουν δίκαια το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς από τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, όπως επίσης με τους εκπροσώπους των διοργανωτών.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Ο 2ος Αγώνας Δρόμου Φαλανναίων – Falani Run εξελίχθηκε σε γιορτή για το δρομικό κίνημα. Παράλληλα, η συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών ανέδειξε τις αξίες του “Ευ Αγωνίζεσθαι”. Μάλιστα θα πρέπει να καταγραφεί η σημαντική παρουσία των οικογενειών που έδωσαν ηχηρό παρών στις διαδρομές του Αγώνα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Δρομέων Φαλάνης , όπως επίσης σε όλους τους εθελοντές, στο τοπικό συμβούλιο , στους φορείς και τους χορηγούς που στήριξαν ενεργά τη διοργάνωση.

Η παρουσία αθλητών όλων των ηλικιών – με ιδιαίτερα μεγάλη και ελπιδοφόρα τη συμμετοχή των μικρών παιδιών – καταδεικνύει πως η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Συνάμα, φάνηκε στην πράξη η αγάπη με την οποία περιβάλλουν οι πολίτες τις εκδηλώσεις του μαζικού αθλητισμού.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όλες τις διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα, όπως και τους Συλλόγους που αποτελούν τους κινητήριους μοχλούς για την πραγματοποίηση των Αγώνων. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αναπτύσσονται οι ιδέες της συμμετοχής και της ευγενούς άμιλλας, τις οποίες σταθερά πρεσβεύει ο Αθλητισμός» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.