Το ΣΔΕ Λάρισας επισκέφτηκαν τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων Αγλαϊα Τζιότζιου κοινωνική λειτουργός -συντονίστρια- και Δρ. Δήμητρα Παπαστεργίου ψυχολόγος με σκοπό να ενημερωθούν για τις δράσεις του ΣΔΕ καθώς αφορά σε μια σημαντική μερίδα των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινότητας.

Πιο συγκεκριμένα, άτομα τα οποία δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση και αποκλείονται από προκηρύξεις και θέσεις εργασίας και σεμιναρίων ακριβώς λόγω της έλλειψης αυτού του απαραίτητου προσόντος, μπορούν μέσω διετούς φοίτησης να λάβουν το απολυτήριο γυμνασίου και να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε νυχτερινο ΕΠΑΛ.

Τα στελέχη υποδέχτηκαν ο διευθυντής του σχολείου Μαργαρίτης Ντουμος, ο υποδιευθυντής Κώστας Οικονόμου και η εκπαιδευτικός Ναυσικά Τεγούση οι οποίοι ενημέρωσαν για τις δράσεις, το πρόγραμμα σπουδών του ΣΔΕ και τις δυνατότητες συνέχισης της φοίτησης μετά την λήψη του απολυτηρίου, ενώ και οι δύο φορείς δεσμεύτηκαν για την απρόσκοπτη συνεργασία των δύο φορέων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Το Κέντρο Κοινότητας συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους.

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ οικονομων 8Α τηλέφωνο 2410680242