Το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο πήρε η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2, επικρατώντας άνετα την Κυριακή (23/4) με 2-0 του Αλμωπού για την 21η αγωνιστική.

Έτσι, οι «βυσσινί» με 40 βαθμούς είναι για την ώρα στο -6 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δευτέρα (24/4) τον Μακεδονικό, ενώ η ομάδα της Αριδαίας βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης με 24 πόντους.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα στο Αλκαζάρ, ο Όγκμποε έκανε το δυνατό σουτ στο 20' και απέκρουσε δύσκολα ο Ντόκιτς, για ν' ανοίξει το σκορ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πεντρόσο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παράβαση που καταλογίστηκε για ανατροπή του ίδιου από τον Τσιμπούκα.

Στο 38' ο Ντόκιτς εξουδετέρωσε μια επικίνδυνη σέντρα του Μαϊδανού, πριν προλάβει να μπει στην πορεία της μπάλας ο Όγκμποε, ενώ στο 58' ο Πεντρόσο σούταρε κι έφυγε ψηλά άουτ η μπάλα.

Στο 82' ο Κώστας Παπαγεωργίου χρίστηκε σκόρερ με σουτ για το 2-0, χωρίς να υπάρξει κάτι άλλο αξιοσημείωτο έως το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν o Αλιάγας του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής με βοηθούς τον Μανούρα του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής και τον Βογιατζή του Συνδέσμου Καρδίτσας.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός (74' λ. τρ. Koσονού), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Πλέγας, Αντράντα (74' Θωμαΐδης), Νίνο (61' K. Παπαγεωργίου), Νικολιάς (74' Μαυριάς), Πεντρόσο, Όγκμποε (85' Τσιριγώτης).

AΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Πέττας, Πέλκας, Ασλαμπάλογλου, Πατρινός, Ρίβας (69' Σουρνάκης), Πόποβιτς (59' Παπαδόπουλος).

a-sports.gr