Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα πραγματοποίησε στο γραφείο του στη Λάρισα, ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης.

Έργα τα οποία είναι αναγκαία και ζητούμενα από τις τοπικές κοινωνίες του δήμου Τεμπών συζητήθηκαν, πρωτίστως, στη συνάντηση του Δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα.

Μεταξύ των έργων που συζητήθηκαν και ζητήθηκε η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν η κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου και η αποπεράτωση του δημοτικού κτιρίου στο Συκούριο.

Επίσης, συζητήθηκε η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ δήμου και περιφέρειας για τη συντήρηση αγροτικών δρόμων στον Δήμο Τεμπών.

Για τη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη, ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης τόνισε:

«Σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και κατανόησης, συζητήσαμε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, το χρονοδιάγραμμα των έργων που είναι αναγκαία να υλοποιηθούν στον δήμο μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα που συμμερίστηκε και αναγνώρισε τη σπουδαιότητα των έργων για την τοπική μας κοινωνία και υποσχέθηκε την χρηματοδότησή τους, εντός του έτους 2025.

Ως προς την αγροτική οδοποιία, αμέσως δέχθηκε την πρότασή μας για υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την περιφέρεια, έπειτα από συνεννόηση με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας».