Στον Πανηγυρικό Εσπερινό μετ' αρτοκλασίας στο Πουρνάρι για τον εορτασμό των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, παρευρέθηκε χθες Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από υποψήφιους της παράταξής του.

Τον Πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου Αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίωνας, συλλειτουργών μετά του π. Γεωργίου και τον εφημέριο του χωριού π. Αθηναγόρα.

Μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού, ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας των Αγίων, στους δρόμους του χωριού, γύρω από τον Ιερό Ναό.

Στη θρησκευτική εκδήλωση παρευρέθηκαν η σύζυγος του Δημάρχου, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πουρναρίου, Πρόεδροι γειτονικών Κοινοτήτων, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, καθώς επίσης κάτοικοι του Πουρναρίου και επισκέπτες από τις γύρω περιοχές.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τεμπών, Γεώργιος Μανώλης ευχήθηκε χρόνια πολλά στους κατοίκους και τους προσκυνητές και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.