Στο πλευρό του Κώστα Κολλάτου σταθερά ο πρόεδρος του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων Ν. Λάρισας και υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Τεμπών, Λάμπρος Ζάρρας. Ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου προχώρησε στην εξής δήλωση:

Όλοι μαζί μπορούμε να ξαναρχίσουμε να ονειρευόμαστε και να βάζουμε στόχους.
Να κοιτάξουμε πάλι μπροστά!!!

Επιθυμία μου να απελευθερώσουμε τη δύναμη αυτού του δήμου. Να πατήσουμε γερά στη γη και να τολμήσουμε να σηκώσουμε τα μάτια ψηλά!

Περήφανοι, όπως αξίζει σ’ εμάς αλλά και στην νεα γενιά ,στα παιδιά μας , που αξιωθήκαμε ένα τέτοιο τόπο!

Από σήμερα ο στόχος και το στοίχημα είναι μόνο ένα: Να πάμε τον Δήμο Τεμπών μπροστά για τις ανάγκες των δημοτών μας. Όλοι μαζι θα διεκδικήσουμε τη νίκη και θα κερδίσουμε για τον Δήμο μας, για τον τόπο που γεννηθήκαμε , τον τόπο που ζήσαμε τα πρώτα παιδικά μας χρόνια!!!

Συνεχίζω να στηρίζω τον συνδυασμό «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης»οπως έκανα και όλα αυτά τα χρόνια. Για ακόμη μια φορά στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο Τεμπών τον κ.Κώστα Κολλάτο , όπως έκανα σε όλη τη διαδρομή του μέχρι τώρα.

Έναν Δήμαρχο που κατάφερε να βάλει τον πήχη ψηλά, να κερδίσει πολλά για τον τόπο μας, με όρεξη για δουλειά και οράματα για τον τοπο του.

Έναν Δήμαρχο που κέρδισε τα προηγούμενα χρόνια έργα μικρά και μεγάλα σε κάθε χωριό, για κάθε χωριό.

Ειμαι χαρούμενος που ανήκω σε μια παράταξη ανεξάρτητη από αγκυλώσεις, με ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να ξανακοιτάξουμε μπροστά!!!