Με χειροκρότημα έγινε δεκτός ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από τους αγρότες στο μπλόκο του Πλατυκάμπου Λάρισας.

Στη συνομιλία του μαζί τους, μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι «για τα προβλήματα των αγροτών, υπεύθυνοι είναι τα καρτέλ και οι κυβερνήσεις, τα κόμματα που ψηφίζουν την ΚΑΠ ενώ για την ευημερία του αγρότη, τον εργάτη, του λαού, εμπόδιο είναι η ΕΕ» προσθέτοντας πως «όσα μας έλεγαν για χρυσά κουτάλια ήταν ψέματα. Η ΚΑΠ λειτούργησε υπέρ των μεσαζόντων, και μειώθηκαν τα ποσά για τους αγρότες».

Ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι ο λαός είναι στο πλευρό των αγροτών, γιατί ξέρει πού είναι η ευθύνη και υπογράμμισε πως «αν αποφασίσετε να κινηθείτε στην Αθήνα θα έχετε μεγάλη στήριξη από τους εργαζόμενους. Μαζί, χέρι χέρι να προχωρήσουμε».

Οσον αφορά τις καταστροφές από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, τόνισε πως πρέπει άμεσα να γίνουν τα αντιπλημμυρικά έργα και να μην περάσουν πάλι δεκαετίες χωρίς να γίνει τίποτα.

Καταλήγοντας τόνισε πως «στα μπλόκα, στους δρόμους του αγώνα γίνεται η πραγματική αντιπολίτευση. Η νίκη θα είναι δική σας».

902.gr