Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στα Μύρα του Δήμου Κιλελέρ παραβρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος την περασμένη Κυριακή.

Ο Λαρισαίος πολιτικός παρέστη στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό , μετ’ αρτοκλασίας, που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος , παρουσία πλήθους πιστών. Με το πέρας της λειτουργίας ο κ. Καπετάνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους της περιοχής αλλά και εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Μετά τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, ο κ. Καπετάνος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Βρεθήκαμε σήμερα στον Πανηγυρικό Εσπερινό στα Μύρα του Δήμου Κιλελέρ, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάνου, κ. Ιερώνυμου, προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνα του Θαυματουργού αλλά και την περιοχή των Μύρων, που εορτάζουν τον πολιούχο τους.

Ο Άγιος ο Σπυρίδων είναι σημαντική προσωπικότητα της χριστιανοσύνης και εκτός από πολιούχος του νησιού της Κέρκυρας, είναι και προστάτης Άγιος της περιοχής των Μύρων του Κιλελέρ, τα οποία κάθε χρόνο εορτάζουν μεγαλοπρεπώς και με λαμπρότητα την μνήμη του, στον επιβλητικό ομώνυμο Ιερό Ναό.

Χρόνια πολλά στα Μύρα και στους κατοίκους της περιοχής για τον προστάτη Άγιό τους αλλά και σε όσες και όσους φέρουν το όνομα του θαυματουργού Αγίου Σπυρίδωνα.»