Στο Αίγιο της Αχαΐας θα ταξιδέψει η Χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ», το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου μετά από πρόσκληση της Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιάλειας.

Η «Ευεστώ» θα συμμετάσχει στο 5ο Φεστιβάλ Χορωδιών - Χορωδιακές Συναναστροφές V «Γιώργος Παππάς» που διοργανώνουν ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιάλειας το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο στην Μυρτιά Αιγίου υπό την Αιγίδα του Δήμου Αιγιάλειας και συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στο διήμερο χορωδιακό φεστιβάλ συμμετέχουν δέκα αξιόλογα χορωδιακά σύνολα από όλη την Ελλάδα καθώς και όλες οι χορωδίες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αιγιάλειας και είναι αφιερωμένο στον Αιγιώτη διεθνούς φήμης βαθύφωνο Γιώργο Παππά, για τα 10 χρόνια από το θάνατό του.

Η Χορωδία «Ευεστώ» θα παρουσιάσει σε τετράφωνη επεξεργασία a capella και συνοδεία πιάνου ένα ευχάριστο πρόγραμμα με γνωστά έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια - μικρό αφιέρωμα στην επέτειο των 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή. Τη διεύθυνση και διδασκαλία της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Την 50μελή αποστολή θα συνοδεύσουν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρης Βούλγαρης και η προϊσταμένη διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Δήμου Λαρισαίων κ. Έφη Ζιώγα.