Στις πλημμυρόπληκτες Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης βρέθηκε για μία ακόμη φορά ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Ο κ. Κόκκαλης συνομίλησε με κατοίκους, εισπράττοντας εκ νέου τη δυσφορία τους για το γεγονός πως μήνες μετά, η πολιτεία δεν έχει πράξει τα αυτονόητα, αλλά τους έχει αφήσει στην τύχη τους.

Σε δήλωσή του, ο Λαρισαίος πολιτικός τονίζει τα εξής: «Οι Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, αλλά έξι μήνες μετά οι κάτοικοι εξακολουθούν να «πνίγονται» στην εγκατάλειψη, την αδιαφορία, την αναλγησία και την κοροϊδία της Κυβέρνησης.

Αυτή την αγανάκτηση μου μετέφεραν οι κάτοικοι, μαζί με τα αιτήματα τους και τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα, όπως η μη καταβολή των αποζημιώσεων σε όλους τους δικαιούχους, η μη πληρωμή της επιδότησης ενοικίου για όσους μίσθωσαν νέα σπίτια, η μη αποζημίωση των υπογείων και βέβαια οι πολεοδομικοί κίνδυνοι στα κτήρια».

Σημειώνεται τέλος πως οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τον κ. Κόκκαλη, καθώς όπως εξήγησαν, είναι ο μόνος από τους εκπροσώπους, που σε τακτική βάση ενημερώνεται, μεταφέρει τα προβλήματα και διεκδικεί την επίλυσή τους από τα υπουργεία.