Σε μία εκπληκτική βραδιά υπό το φως του φεγγαριού πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του ΜΕΣ Χειμαδίου στις 2 Σεπτεμβρίου στην πλατεία του Χειμαδίου.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση, συνοδευόμενος από τους Αντιδήμαρχους κ. Χρήστο Κρικώνη, Γιώργο Ντόντο, Ζήση Γκανάτσιο, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. κ. Γιώργο Νικολάου, τις υποψήφιες κες Ελευθερία Σκρίμπα, Ευαγγελία Βάβα, Κωνσταντινιά Τσιρώνη, Κωνσταντίνα Τσόγκα, Όλγα Φασούλα - Μπακαγιάννη και τους υποψήφιους κ. Δημήτρη Ζιώγα, Δημήτρη Βαρσάμη, Μιχάλη Λίταινα και Αποστόλη Μπουρουζίκα.
Αρκετοί κάτοικοι και επισκέπτες τίμησαν με την παρουσία τους την χοροεσπερίδα, καθώς και πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Τεμπών, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε:
"Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Σύλλογο ΜΕΣ Χειμαδίου, την Πρόεδρο κα Ελευθερία Σκρίμπα και τα μέλη για την τιμητική πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. του δήμου Τεμπών. Η δημοτική Αρχή ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας, στα πλαίσια βέβαια των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μας. Με τις πράξεις μας, ενισχύουμε και υποστηρίζουμε τον Σύλλογό σας, όπως και όλους τους Συλλόγους της περιοχής. Εύχομαι στην Πρόεδρο και τα μέλη καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε ότι καταπιάνονται. Να είμαστε όλοι καλά να ανταμώσουμε του χρόνου όλοι μαζί εδώ στο Χειμάδι".