Την ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η νεοσύστατη ομάδα μπάσκετ ΜΑΧΗΤΕΣ Τεμπών σε Ταβέρνα στην Ιτέα. Όλη η «οικογένεια» της ομάδας ήταν εκεί. Παρών και ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γκατζόγια.

Ο π. Ιωάννης ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενος στους γονείς, τους προπονητές και τα παιδιά υγεία, δύναμη και όλη αυτή η προσπάθεια να ευδοκιμήσει.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση σε οικογενειακό κλίμα, όπου ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης πρόσφερε έναν απινιδωτή στον σύλλογο, εργαλείο απαραίτητο για τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ των ΜΑΧΗΤΩΝ.

Ο Δήμαρχος, κ. Μανώλης, στον σύντομο χαιρετισμό, μεταξύ άλλων τόνισε: «Ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση να είμαι εδώ μαζί σας, η παρουσία τόσο η δική μου όσο και του αντιδημάρχου δείχνει τον σεβασμό και την εκτίμησή μας για την όλη προσπάθεια που κάνετε. Σήμερα η ομάδα μπάσκετ γίνεται ενός έτους και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Σπύρο Δεμίρη, που είχε την ιδέα και όλους τους γονείς που αγκαλιάσατε αυτό το εγχείρημα. Αυτή η αθλητική προσπάθεια, που στόχο έχει την καλλιέργεια του πνεύματος του ερασιτεχνικού αθλητισμού για τα παιδιά, πρέπει να συνεχιστεί και να γίνει ακόμη πιο δυνατή. Φυσικά να ευχαριστήσω και τους προπονητές της ομάδας Αντώνη Γκουντελάκη, Δωρόθεο Γκουντελάκη και Σαμαρίνα Νίκο. Στα παιδιά να ευχηθώ υγεία, δύναμη και καλές εμφανίσεις. Ως δημοτική Αρχή αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε τέτοιες ενωτικές προσπάθειες και το δείχνουμε με πράξεις και όχι με λόγια».