Την κοινότητα Κοιλάδας του Δήμου Λαρισαίων επισκέφθηκε ο Θανάσης Παιδής, όπου πραγματοποιήθηκε σειρά εκδηλώσεων… Αρχικά, παραβρέθηκε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στη μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Πολιούχου της κοινότητας. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα είχε την ονομαστική εορτή του ο εφημέριος της Κοιλάδας πατέρας Αδάμ, με τον Θανάση Παιδή να του εύχεται θερμά.
Στη συνέχεια ακολούθησε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία της κοινότητας. Τα παιδιά του χωριού απέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο παραδοσιακά κάλαντα, δημιουργώντας μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.
Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους κατοίκους της Κοιλάδας και να συνομιλήσει μαζί τους σχετικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν.


Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:
«Με μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στην Κοιλάδα, τόσο για τον Πολιούχο Άγιο Σπυρίδωνα, όσο και για το άναμμα των φώτων στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ενόψει της εορταστικής περιόδου…
Οι κάτοικοι της Κοιλάδας απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως τηρούν τα έθιμα και τις παραδόσεις, διατηρώντας αναλλοίωτη τη σχέση τους με τις ρίζες.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εξαιρετικών εκδηλώσεων.
Η Κοιλάδα είναι μια ζωντανή κοινότητα που έχει όλες τις δυνατότητες ώστε να συνεχίσει την δυναμική πορεία της. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ζωής στο χωριό με το γεγονός πως βρίσκεται κοντά την πόλη της Λάρισας.
Βέβαια, αυτό απαιτεί συνεχή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν οι συμπολίτες.
Εμείς δηλώνουμε πως θα είμαστε πάντα κοντά στους κατοίκους με στόχο τη σταθερή βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς τους» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.