Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας στην κατάμεστη από κόσμο εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που πραγματοποίησε η Ακαδημία Μπάσκετ “Σπάρτακος” Λάρισας, παρευρέθηκε ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος ανάμεσα σε πλήθος αθλητών και φίλων του αθλητισμού.

Ο Χρήστος Καπετάνος συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους αθλητές μικρούς και μεγάλους για τη σημασία του αθλητισμού και την εξαιρετική πορεία τουμ “Σπάρτακου” που κάνει τους Λαρισαίους υπερήφανους σε όλη την Ελλάδα.

«Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια αποδέχτηκα την πρόσκληση της Λαρισαϊκής ομάδας “Σπάρτακος” και του Ηλία Καλέτσιου, να παρευρεθώ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας ανάμεσα στους αθλητές και τους φίλους του Βόλλευ και μπάσκετ.

Ο αθλητισμός αποτελεί τρόπο ζωής και παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά μας. Τους διδάσκει το ευ αγωνίζεσθαι, τη συλλογική προσπάθεια μέσα από το ομαδικό αυτό άθλημα» δήλωσε ο Λαρισαίος Βουλευτής και συνέχισε "ευχαριστώ το ΔΣ της Ακαδημίας Μπάσκετ “Σπάρτακος” Λάρισας τόσο για τη σημερινή εκδήλωση όσο και για την προσφορά τους στον αθλητικό τομέα της Λάρισας.

Ευχαριστιέμαι κάθε φορά να βρίσκομαι ανάμεσα σε αθλητές και ιδιαίτερα στους μικρότερους και να συζητάω μαζί τους για το πως βλέπουν την εξέλιξη του αθλητισμού στη χώρα μας αλλά και την προσωπική τους ανάδειξη και τα όνειρα τους μέσα από τον αθλητισμό».