Επίσκεψη στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ) πραγματοποίησαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων.

Αρχικά, τα μέλη ενημερώθηκαν στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Δημήτρη Μαβίδη, τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΛ κ. Δημήτρη Σαββοργινάκη και τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Δικτύων & Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΥΑΛ κ. Τάσο Αφέντη για την ιστορία και το σπουδαίο έργο της ΔΕΥΑΛ, για τις πηγές εξεύρεσης νερού, για την διαχείριση του νερού και την διαδικασία της υδροδότησης του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και για τον Βιολογικό Καθαρισμό, ο οποίος είναι και ο πρώτος που κατασκευάστηκε στη χώρα.

Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος κ. Μαβίδης και η Προϊσταμένη του Χημείου της Δ/νσης Περιβάλλοντος της ΔΕΥΑΛ κ. Δ. Ντινούλη, συνόδευσαν και ξενάγησαν τα μέλη στα εργαστήρια της ΔΕΥΑΛ και τους ενημέρωσαν για τις μεθόδους ανάλυσης της ποιότητας του νερού και την διαδικασία που ακολουθείται για να γίνει πόσιμο και κατάλληλο για χρήση.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κα Φωτεινή Μυσιρλή, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Παύλος Χατιλάρης, η συντονίστρια της επιτροπής Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικών Δράσεων κα Βάσω Κουκούλη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νεολαίας κ.κ. Γιώργος Τσιουμάνης και Άλβη Γκανταΐφη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΥΑ Λάρισας με διαπιστευμένα εργαστήρια ανάλυσης νερού και συνεχή δειγματοληψία, διασφαλίζει την άριστη ποιότητα νερού σε όλη την έκταση του δικτύου της και αποτελεί την νούμερο ένα ΔΕΥΑ της χώρας.