Στο Δήμο της Αγιάς προσκεκλημένος από τον Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα βρέθηκε ο Παύλος Γερουλάνος την επόμενη της εκδήλωσης της Ν.Ε., προκειμένου να επισκεφθεί και να ενημερωθεί, για τις τεράστιες ζημιές του Δήμου τόσο την παρακάλια περιοχή όσο και την περιοχή του Δέλτα από την μεγάλη θεομηνία του Daniel.

Η δημοτική οργάνωση Αγιάς ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, ήταν προσκεκλημένη και παρών τόσο στην υποδοχή όσο και στην επίσκεψη των περιοχών, όπου ο βουλευτής μίλησε και ενημερώθηκε για τα σοβαρά ζητήματα από τους αγρότες , εκπροσώπους συνεταιρισμών και τοπικούς φορείς των κοινοτήτων.

Δεν παρέλειψε στο περιθώριο του χρόνου του να επισκεφθεί και τα γραφεία της οργάνωσης θαυμάζοντας την μικρή φωτογραφική συλλογή, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο, την Γρ. της οργάνωσης κ. Γιαννουλέα Χριστίνα, από τα στελέχη, μέλη Νομαρχιακής και Δημοτικής οργάνωσης κ.Σωτήρη Βούλγαρη, Κουρούτσαλη Κυριάκο, Τσαγγάλη Κων /νο, όπως επίσης τους αιρετούς και τα στελέχη του Δήμου Αγιάς, κ.Χατζηρούφα Παντελή Πρόεδρο Δ.Σ., κ.Παναγιώτου Γεώργιο Αντιδήμαρχο, Ντελλή Αλέξανδρος Μπαρτζιώκα Σίσσυ προϊσταμένους υπηρεσιών, και Καρανίκα Σοφία Ειδική Σύμβουλο του Δημάρχου.