Υπό την παρουσία του προέδρου της ΚΕΔ κ. Στιβ Μπένετ αλλά και των μελών της κας Λαμπαδαρίου και του κ. Καρατζίκα πραγματοποιήθηκε το τελευταίο εκπαιδευτικό μάθημα της χρονιάς της Ε.Δ./ ΕΠΣΝΛ.

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι διαιτητές και οι παρατηρητές διαιτησίας, παρακολουθώντας τον κ. Μπένετ να τους παραδίδει μάθημα διαιτησίας.

Πριν την έναρξη του μαθήματος ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Δ. Μπουχλαριώτης καλωσόρισε τα μέλη της ΚΕΔ και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην 3η μεγαλύτερη Ένωση στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ έδωσε ένα δώρο στον κ. Μπένετ, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Γκουτζαμάνης στην κα. Λαμπαδαριου και ο Πρόεδρος της ΕΔ κ. Λιόλιος με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΔ κ. Βαλιώτης στον κ. Καρατζίκα.

Παρόντες από πλευράς της ΕΔ/ΕΠΣΝΛ ήταν όλα τα μέλη κ.κ. Λιολιος, Βαλιώτης, Τσακνάκης, Μπουμαρσόπουλος και Αγγελούλης.

Με το πέρας του μαθήματος τα μέλη της Επιτροπής παρέδωσαν τα διπλώματα στους νέους διαιτητές.

Έτσι με αυτό το μάθημα έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο η χρονιά για τους διαιτητές της ΕΠΣΝ Λάρισας.

Με το πέρας του μαθήματος η Ε.Δ./ ΕΠΣΝΛ παρέθεσε δείπνο στην ΚΕΔ. Παρόντες στο δείπνο ήταν σύσσωμη η ΚΕΔ με τους κ. Μπένετ, Λαμπαδαρίου, Καρατζίκα, Σπυρόπουλο και Μάνταλο ενώ από την Ε.Δ./ΕΠΣΝΛ ήταν οι κ.κ. Λιόλιος, Βαλιώτης, Τσακνάκης και Αγγελούλης.

Επιπλέον στο δείπνο παρευρέθηκαν οι διαιτητές της Super League κ.κ. Τζήλος και Ευαγγέλου, οι Βοηθοί Διαιτητές της Super League κ.κ. Στάικος και Νίκζας, ο Παρατηρητής Διαιτησίας Super League κ. Γκάγκας και η Διεθνής Διαιτητής κα. Τσιοφλίκη.