"Όσοι καταγόμαστε από την επαρχία Ελασσόνας έχουμε έναν επιπλέον λόγο να αισθανόμαστε υπερηφάνεια για την ανάληψη της ηγεσίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής από τον Αστέριο Μαντζιώκα.

Ένας πανάξιος στρατηγός που κοσμεί το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και ο οποίος, είμαι βέβαιη πως και από τη κρίσιμη νέα του θέση θα συνεχίσει να μάχεται για την δημόσια ασφάλεια και την προστασία του πολίτη".

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά την επίσκεψη της στην ΓΑΔΑ, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον επικεφαλής, αντιστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα.

«Συνεχάρην τον στρατηγό κ. Μαντζιώκα και του ευχήθηκα καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Όσοι ξέρουν το έργο του στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, γνωρίζουν την ετοιμότητα, την αφοσίωση και την αίσθηση καθήκοντος που τον διακρίνει.

Η ΝΔ υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό πριν τέσσερα σχεδόν χρόνια, πως τα θέματα της ασφάλειας και της τάξης θα αποτελούν προτεραιότητα για την κυβέρνησή της γιατί «Δεν υπάρχει ελευθερία, εάν δεν υπάρχει ασφάλεια των πολιτών».

Τα Σώματα Ασφαλείας, τα οποία είναι επιφορτισμένα με την επιβολή του νόμου και της τάξης, έχουν την απόλυτη στήριξη της κυβέρνησης στο εξαιρετικά δύσκολο έργο που επιτελούν. Και τη νέα τετραετία θα συνεχίσουμε στο δόγμα της πάταξης της ανομίας, μιας ανομίας που τόσο άνθισε κατά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπό το δόγμα του «κάνε ότι κοιμάσαι» που ο τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρότεινε στους πολίτες.

Οι πολίτες επιθυμούν και δικαιούνται να νιώθουν ασφαλείς», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.