Στα καλοκαιρινά Ανταμώματα Ελατειωτών και Όσσας παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης

Αρχικά στην Όσσα, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, έλαβε χώρα το “11ο Αντάμωμα Όσσας” μια όμορφη εκδήλωση του Μ.Π.Σ. Όσσας. Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αμπελακίων κ. Ζήσης Γκανάτσιος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Κακαγιάννης,ο Πρόεδρος της Κοινότητας Όσσας κ. Γιώργος Μακρυγιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής,ο τοπικός σύμβουλος Συκουρίου κ. Γιώργος Λιόγκας, παρακολούθησαν και απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς, διαφόρων περιοχών της χώρας, από τα χορευτικά τμήματα της Όσσας και τα φιλοξενούμενα χορευτικά του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου και του Μορφωτικού Συλλόγου Γλαύκης.Και η βραδιά συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις των μαθητριών/τών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση τα προηγούμενα έτη και η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο, με τη συνοδεία της ορχήστρας του Δημήτρη Μιχαλέ.

Στη συνέχεια ο κ. Μανώλης με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ελάτειας κ. Γιάννη Ζάρρα και με υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού του παρευρέθηκαν στην Ελάτεια, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, όπου ο Μ.Ε.Σ. Ελάτειας διοργάνωσε το «10ο Αντάμωμα Ελατειωτών».Η εκδήλωση είχε απόλυτη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου συμμετείχε σε αυτή. Ο Δήμαρχος συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου αλλά και τους εθελοντές για την άρτια οργάνωση της όλης εκδήλωσης.Επίσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του χωριού και να χορέψει μαζί τους, με τη συνοδεία της ορχήστρας του Γιώργου Κωτσαβέλη.

Ο κ. Μανώλης, στον σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους Μορφωτικούς Συλλόγους Ελάτειας και Όσσας, καθώς και τα χορευτικά τμήματα που συμμετείχαν και τους προέτρεψε να συνεχίσουν το εξαίρετο έργο τους με το ίδιο μεράκι και ζήλο για τη διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας. Ακόμη ανέφερε ότι: "είναι σημαντική η συνεισφορά των Συλλόγων μας στον Δήμο μας, διότι διατηρούν αναλλοίωτη την παράδοση και τις αξίες του τόπου μας και συμβάλλουν στη μετάβαση του πολιτισμού μας από τη μία γενιά στην επόμενη και παρακαλώ θερμά τις νέες και τους νέους της περιοχής μας να συμμετέχουν ως ενεργά μέλη στους Συλλόγους μας, διότι χωρίς εσάς οι Σύλλογοί μας δε θα παραμείνουν ζωντανοί"