Σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης, 30 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των επίσημων φορέων της ΔΕΥΑΛ, του ΣΙΚΑΕΛ (Σύνδεσμος Iδιοκτητών Kαταστημάτων Eστίασης και Αναψυχής Ν. Λάρισας) και του Επιμελητηρίου στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας.

Η συνάντηση, η οποία έγινε μετά από πρωτοβουλία του ΣΙΚΑΕΛ, διεξήχθη σε καθόλα φιλικό κλίμα με όλους τους εκπροσώπους να εκφράζουν περισσή διάθεση για καλή συνεργασία και σκληρή δουλειά.

Κατά την σημερινή συζήτηση, στην οποία παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, , η πρόεδρος του ΣΙΚΑΕΛ κα Δήμητρα Μπαράτση και ο κ. Νίκος Αθανασούλης ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λάρισας πραγματοποιήθηκε γενική ενημέρωση για τα ανοιχτά και φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της εστίασης πάνω σε θέματα τιμολόγησης της ΔΕΥΑΛ, οφειλών και ρυθμίσεων, καθώς και για τις περιοχές της πόλης στις οποίες παρατηρείται πρόβλημα έντονης δυσοσμίας, και ήδη, σε πρώτη ένδειξη καλής θέλησης για αγαστή συνεργασία στο μέλλον πάρθηκαν οι πρώτες αποφάσεις.

Η πρόεδρος του συνδέσμου κα Μπαράτση, μετά το πέρας αυτής της πρώτης συνάντησης με τους νέους εκπροσώπους του φορέα δήλωσε χαρακτηριστικά πως στον «ΣΙΚΑΕΛ θέλουμε συνεργάτες και στη ΔΕΥΑΛ τους βρήκαμε. Ελπίζουμε όσα λέχθηκαν και όλες οι δεσμεύσεις να είναι αληθινές και να υπάρξουν οι συνθήκες για μια νέα Λάρισα».