Ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Οι εργασιακές αλλαγές και το πλαίσιο των όρων αμοιβής & εργασίας» την Τετάρτη8 Ιουνίου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούνπάνω στις νέες αλλαγές που έγιναν στη μισθοδοσία των υπαλλήλων, τον νέο κατώτατο μισθό, τις άδειες των εργαζομένων αλλά και τα έντυπα του Εργάνη που προκύπτουν ως υποχρεώσεις της επιχείρησης καθ’ όλη τη διάρκεια του μισθολογικού έτους.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη από τα τμήματα λογιστηρίων των επιχειρήσεων, προϊστάμενοι τμημάτων αλλά και εργαζόμενοι που θέλησαν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις εργασιακές αλλαγές που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Οεισηγητής του σεμιναρίου κ. Ραπανάκης Πέτροςμετέδωσε τις γνώσεις του και εξήγησε αναλυτικά όλες τις αλλαγές και τους νόμους σχετικά με τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων απέναντι στους εργαζομένους τους.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των στελεχών αυτών τόσο ενδοεπιχειρησιακά όσο και διεπιχειρησιακά.