Τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, Καστρί, Καλαμάκι και Αμυγδαλή επισκέφθηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και συζήτησαν με κατοίκους και παραγωγούς για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από τα πλημμυρικά φαινόμενα, αλλά και για την επόμενη μέρα.

Ο ΥΠΑΑΤ Λ. Αυγενάκης άκουσε με προσοχή την αγωνία των παραγωγών για τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες τους και τους ενημέρωσε για τη διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων, ενώ ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ενημέρωσε για το σχέδιο που εκπονούν οι ειδικοί επιστήμονες από την Ολλανδία σχετικά με την αποστράγγιση των υδάτων.

«Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε αγρότη με λύσεις για το σήμερα και το αύριο.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα πάντα για τη Θεσσαλία και τους ανθρώπους της για να την κάνουμε καλύτερη, πιο βιώσιμη, ανθεκτική και με ισχυρό δίχτυ προστασίας για όλους» σημείωσε ο κ. Αγοραστός.

Στις επισκέψεις παραβρέθηκαν ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος και οι δήμαρχοι Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλος και Αγιάς Αντ. Γκουντάρας.