Με εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων μπροστά από το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο και το 2ο Γυμνάσιο, αλλά και την ανακατασκευή της οδού Βόλου συνεχίζονται τα έργα για την ολοκλήρωση του Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας, επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου αναμένεται να δημιουργηθεί νέος κυκλικός κόμβος.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της ανακατασκευής των πεζοδρομίων και την ανακατασκευή της κεντρικής νησίδας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Βόλου προς την οδό Κουτσίνα), εκτελέστηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης και το συγκεκριμένο τμήμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

Τις επόμενες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΛ, οι εργασίες θα συνεχιστούν στα απέναντι πεζοδρόμια (από το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο και το 2ο Γυμνάσιο έως την οδό 23ης Οκτωβρίου). Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ανακατασκευή της οδού Βόλου, ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για την κατασκευή του νέου κυκλικού κόμβου.

Υπενθυμίζεται ότι το δημοτικό έργο «Ολοκλήρωση Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας», με συνολικό προϋπολογισμό 11,7 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του ΥΠΕΣ και τον Δήμο Λαρισαίων.