Σε ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Αγιάς Θοδωρή Ριζούλη σχετικά με την καταλληλόλητα του νερού στην περιοχή της Αγιάς επισημαίνονται τα εξής:

“Ευτυχώς, που μάθαμε την αλήθεια δια στόματος του διοικητή της 5ης Υ.Π.Ε. Κυρίου Φώτη Σερέτη. Άλλο όμως δήλωνε έως τώρα ο διευθυντής της ΔΕΥΑΑ κύριος Μπουζούκης, συναινώντας μαζί του και ο πρόεδρος ΔΕΥΑΑ και Δήμαρχος Αγιάς κ. Γκουντάρας.

“Δήθεν, ότι λειτουργούνε πάντα με γνώμονα τη δημόσια υγεία, την διαφάνεια, την αποτελεσματικότητα και το δημόσιο συμφέρον ”

Στα λόγια βέβαια…. Γιατί οι πράξεις τους άλλα δείχνουν….

Παίζετε με την υγεία των πολιτών της Αγιάς, αλλά και όλου του Δήμου.

Αλήθεια, τί νερό πίνουμε; Σοβαρευτείτε κύριοι! Παίζετε με την υγεία μας!

Έτσι χρησιμοποιείτε της εμπειρία σας που διατυμπανίζετε όλα αυτά τα χρόνια, κοροϊδεύοντας τους πολίτες…

Τόσες μέρες μας χορτάσατε ψέματα για δειγματοληψίες που οι μετρήσεις τους δείχνουν κατάλληλο νερό, μόνο που στα ¨ψιλά γράμματα¨, αναγράφεται ξεκάθαρα ότι δεν αφορούν τη συνολική ποιότητα του νερού!! Χρόνια τώρα παίζετε συστηματικά με την τύχη των ανθρώπων. Τώρα σας έπιασε πανικός και σας έλουσε ιδρώτας.. και μας λέτε για επιστολές σε Πρωθυπουργό και πάσης φύσεως Υπουργούς και Υπηρεσίες. Εκτός από ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ είσαστε και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Προς άγρα μερικών ψήφων διακινδυνεύετε την υγεία των συνδημοτών μας.

Ο Δήμαρχος συχνά στις ομιλίες του, αναφέρεται στο μέλλον των παιδιών μας. Ποιό μέλλον;;; Εδώ δεν υπάρχει ούτε παρόν… Σεβαστείτε επιτέλους την υγεία των πολιτών του Δήμου Αγιάς. Τελικά αυτή είναι η εμπειρία σας όλα αυτά τα χρόνια;;

Προφανώς, αν δεν ερχόταν η επίσημη Πολιτεία, δεν θα μαθαίναμε ποτέ την αλήθεια!!!

Σας είχαμε για αδίστακτους αλλά δεν το χωρούσε ανθρώπινος νους, ότι θα μπορούσατε να φτάσετε ως εκεί…”.