«Σήμερα, η ευθύνη για μια ισχυρή Ελλάδα βρίσκεται στα χέρια των πολιτών. Σήμερα, ψηφίζουμε για τις ζωές μας, για την οικογένεια, για τη νεολαία, για τις επιχειρήσεις μας, για τις δουλειές μας. Όλοι μαζί, ενωμένοι, ψηφίζουμε τη ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας μας», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου, προσερχόμενη στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει, στο κέντρο της Λάρισας.

Αναλυτικά, η δήλωση της κ.Καραλαριώτου:

«Σήμερα, η ευθύνη για μια ισχυρή Ελλάδα βρίσκεται στα χέρια των πολιτών.

Η διεθνής συγκυρία καταδεικνύει ακόμη περισσότερο την ανάγκη για μία ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα κρατήσει σταθερά το τιμόνι της χώρας, σε ένα αβέβαιο παγκόσμιο περιβάλλον.

Σήμερα, ψηφίζουμε για τις ζωές μας, για την οικογένεια, για τη νεολαία, για τις επιχειρήσεις μας, για τις δουλειές μας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, ψηφίζουμε τη ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας μας.

Για αποτελεσματικότερο δημόσιο τομέα, για καλύτερη Παιδεία και Υγεία, για περισσότερες επενδύσεις, μείωση φόρων, καλύτερες αμοιβές.Για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, για τη φροντίδα των ευάλωτων συμπολιτών μας, για τη στήριξη της Οικογένειας και των νέων ανθρώπων.

Σήμερα, ψηφίζουμε, επίσης, για να ενισχύσουμε την εκπροσώπηση του νομού μας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Όσο περισσότερες φωνές έχουμε, τόσο πιο ισχυρός είναι ο νομός μας, τόσο περισσότερο μπορούμε να διεκδικήσουμε ευκαιρίες, τόσο καλύτερα μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Είμαι σίγουρη ότι απόψε το βράδυ, θα έχουμε μια ισχυρή Ελλάδα».